Alfredo Seafood

Alfredo Seafood Lup de mare file

320 g

MEDIA DE 5 ZILE DE PROSPEȚIME

46,99 lei 146,84 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Turcia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lupul de mare are un conținut optim de nutrienți, proteine și vitamine, care oferă beneficii enorme pentru sănătate. Poate fi integrat ușor în diete, este potrivit în supe, la grătar, la cuptor, este excelent gătit la abur. Beneficiile pentru sănătate oferite de consumul de Lup de Mare File – 320g-Fresh sunt multiple, de la o îmbunătățire a sănătății sistemului osos, la al celui digestiv sau cardiovascular. Conține seleniu, fosfor, niacina și riboflavina, este bogat în proteine. Fosforul ajută la îmbunătățirea digestiei. Niacina și riboflavina ajută la metabolizarea alimentelor în energie și contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Aportul ridicat de niacină scade colesterolul LDL și crește colesterolul HDL din organism, consumul regulat având o contribuție la scăderea riscului de a dezvolta afecțiuni precum ateroscleroza.

Introduceti peste si fructe de mare în dieta uzuala. Sunt alimente sănătoase și delicioase iar modalitățile de preparare sunt numeroase, usoare si rapide.

Despre producator

Alfredo Seafood este un brand 100% românesc a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. Alfredo Seafood crede în stabilitate, în relațiile de lungă durată între parteneri, în profesionalism, reușind să răspundă cerințelor clienților în orice sezon cu produse de cea mai bună calitate livrate la termenul stabilit. Alfredo Seafood crede în grija cu care trebuie tratată mâncarea sănătoasă de la producători până pe masa consumatorului.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Intrarea Binelui 1A București, sector 4

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 5 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.