Alfredo Seafood

Alfredo Seafood Salau Salbatic

400 g

MEDIA DE 2 ZILE DE PROSPEȚIME

Salvează-mă pentru 33,56 lei
39,49 lei 98,73 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Tanzania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

File de Salau de Nil (Lates Niloticus) decongelat.

Salaul este o opțiune sanatoasa in diete, fiind sarac in calorii si bogat in vitamine. O portie de dimensiuni medii va va oferi cantitatea zilnica recomandata de vitamine si minerale. Intareste sistemul imunitar si protejeaza impotriva multor afectiuni. Salau Salbatic – 400g-Fresh are un continut optim de nutrienti, proteine si vitamine, ofera beneficii enorme pentru sanatate. Poate fi integrat usor in diete, se gatește usor la gratar, la cuptor sau la abur.

Introduceti peste si fructe de mare in dieta uzuala. Sunt alimente sanatoase si delicioase iar modalitătile de preparare sunt numeroase, usoare si rapide.

Despre producator

Alfredo Seafood este un brand 100% românesc a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. Alfredo Seafood crede în stabilitate, în relațiile de lungă durată între parteneri, în profesionalism, reușind să răspundă cerințelor clienților în orice sezon cu produse de cea mai bună calitate livrate la termenul stabilit. Alfredo Seafood crede în grija cu care trebuie tratată mâncarea sănătoasă de la producători până pe masa consumatorului.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Intrarea Binelui 1A București, sector 4

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.