Lahhentagge

Lahhentagge Tonic artizanal Spruce tonic

330 ml
13,49 lei 40,88 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Clienții iubesc Sezamo!

Peste 2.400 de evaluări Google, cu o medie de 4,9 stele, o dovedesc. Cumpără de la noi și află de ce.

O alegere buna pentru cei care doresc o alternativa la tonicul clasic, inclusiv in prepararea mixului Gin & Tonic. Aromele de chinina, cardamom si coaja de lamaie satisfac pofta pentru un tonic sec, ori se fac imediat remarcate intr-un cockail.

Despre producator

Lahhentagge este o apa tonica artizanala estoniana, creata  in ianuarie 2016 de Maarit si Tarmo. Ideea le-a venit in timp ce se plimbau in satul natal al lui Maarit, Lahhentagge. S-au gandit sa transforme pasiunea lui Maarit pentru ierburile si aromele locale in ape tonice artizanale. Lahhentagge se afla pe coasta de vest a insulei Saaremaa, in mijlocul Marii Baltice. Insula face parte din Rezervatia Biosferei UNESCO din tara care se mandreste sa fie pe locul doi in topul calitatii aerului. 
Lahhentagge si One Beer Later
In Romania, compania din Estonia colaboreaza cu One Beer Later pentru productia locala. in 2022, Lahhentagge si One Beer Later au inceput o colaborare speciala pentru tonicul de molid din Buzau, facut din bradul de Craciun din centrul orasului Buzau. Apa tonica din brazii de Craciun reciclati este disponibila pe tot parcursul anului in Suedia, Anglia si Lituania, dar este ceruta si in alte tari pentru selectii speciale de sarbatori. 

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Apa, extract (castan rosu - contine chinina, cardamom, coaja de lamaie), dioxid de carbon, zahar organic, acidifiant: acid citric, conservanti: sorbat de potasiu si benzoat de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică98 kJ/22 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide5.4 g
din care zaharuri5.4 g
Proteine g
Sare g
Fibre g