Tommee Tippee

Tommee Tippee Made for Me Tampoane pentru sani de unica folosinta marimea M

40 buc
52,99 lei 1,32 lei/buc

Livrare în 2 ore

Preț pentru membrii Sezamini: 45,04 lei
Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Tampoanele noastre super absorbante de unica folosinta sunt concepute  pentru a va oferi protectie suplimentara impotriva scurgerilor, oferindu-va siguranta ca ramaneti uscata si confortabila pe toata perioada zilei.

Stim ca, desi esti mama, esti si o femeie care vrea sa arate si sa se simta bine. De aceea, suntem singurul brand care ofera tampoane pentru sani in functie de marimea sutienului, pentru a asigura o potrivire excelenta. Si pentru ca au o forma unica pentru a se potrivi, nu se vor pierde prin lenjeria ta.

Daca aveti sanii de marime medie, recomandam marimea M.

Despre producator:

La Tommee Tippee, credem ca fiecare copil are dreptul la un inceput excelent in viata si este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca lumea in care s-au nascut este pregatita pentru a le oferi acest privilegiu.

Aceasta inseamna sa protejam planeta incepand de astazi – prin eliminarea materialelor plastice de unica folosinta din tot ceea ce facem, prin aprovizionarea cu materialele noastre biodegradabile, prin utilizarea surselor de energie regenerabila si prin ridicarea afacerii noastre de la zero – astfel incat sa poata trai bine in ea maine, asigurand o societate ideala in care cresca.

Instructiuni de depozitare:

Ambiental

Adresa producator:

Mayborn USA, Inc., etajul 11, 1010 Washington Boulevard, Stamford, Connecticut