Tommee Tippee

Tommee Tippee Made for Me Crema pentru mameloane

40 ml
79,99 lei 1.999,75 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: China,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Alaptare ar trebui sa fie o experienta magica, dar realitatea este uneori o provocare incomoda. Aceasta crema pentru sfarcuri calmeaza in mod natural sfarcurile prin blocarea umiditatii pentru a le ajuta sa ramana moi si suple inainte, in timpul si dupa alaptare. Este 100% naturala, pura si hipoalergenica folosind doar 3 ingrediente naturale - ulei de avocado, ceara de albine si unt de shea. Puteti folosi aceasta crema pentru sfarcuri pentru a va pregati pentru alaptare din al treilea trimestru de sarcina si continuati sa o utilizati imediat dupa nastere. Gama noastra Made for Me va ajuta sa va sustineti angajamentul fata de bebelusul dvs. si va invita sa va tratati ca pe adevarata minune care sunteti, facand alaptarea putin mai lina si mai confortabila.

Despre producator:

La Tommee Tippee, credem ca fiecare copil are dreptul la un inceput excelent in viata si este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca lumea in care s-au nascut este pregatita pentru a le oferi acest privilegiu.

Aceasta inseamna sa protejam planeta incepand de astazi – prin eliminarea materialelor plastice de unica folosinta din tot ceea ce facem, prin aprovizionarea cu materialele noastre biodegradabile, prin utilizarea surselor de energie regenerabila si prin ridicarea afacerii noastre de la zero – astfel incat sa poata trai bine in ea maine, asigurand o societate ideala in care cresca.

Instructiuni de depozitare:

Ambiental

Adresa producator:

Mayborn USA, Inc., etajul 11, 1010 Washington Boulevard, Stamford, Connecticut