Tommee Tippee

Tommee Tippee Closer to Nature Pungi de stocare lapte matern, 350 ml

36 buc
74,99 lei 2,08 lei/buc

Livrare în 2 ore

Preț pentru membrii Sezamini: 63,74 lei
Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pungile de depozitare a laptelui Closer to Nature ofera depozitare sigura si convenabila a laptelui matern. Presterilizate pentru usurinta si siguranta, permitand mamei sa toarne laptele extras direct in pungi, fara a fi nevoie de sterilizare in prealabil. Fiecare punga contine 350 ml de lapte matern.
Pungile de depozitare a laptelui au un sigiliu cu doua inchideri in partea de sus, Pungile pot fi asezate in siguranta in congelator pentru un confort total. Se pot transfera foarte usor avand palnie inclusa in design,asta inseamna ca puteti transfera laptele mai usor, cu mai putine sanse de a va varsa aurul lichid! Etichetare usoara, puteti scrie direct pe fiecare punga numele, data si volumul.

Despre producator:

La Tommee Tippee, credem ca fiecare copil are dreptul la un inceput excelent in viata si este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca lumea in care s-au nascut este pregatita pentru a le oferi acest privilegiu.

Aceasta inseamna sa protejam planeta incepand de astazi – prin eliminarea materialelor plastice de unica folosinta din tot ceea ce facem, prin aprovizionarea cu materialele noastre biodegradabile, prin utilizarea surselor de energie regenerabila si prin ridicarea afacerii noastre de la zero – astfel incat sa poata trai bine in ea maine, asigurand o societate ideala in care cresca.

Instructiuni de depozitare:

Ambiental

Adresa producator:

Mayborn USA, Inc., etajul 11, 1010 Washington Boulevard, Stamford, Connecticut