Tommee Tippee

Tommee Tippee Set castron cu capac si lingurita 6 luni+, gri/portocaliu

1 buc
47,99 lei 47,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

Preț pentru membrii Sezamini: 40,79 lei
Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aceste boluri sunt o achizitie obligatorie pentru mamele carora le place sa-si hraneasca micutii din mers. Un pachet va ofera doua boluri, un capac rezistent la scurgeri si o lingura de hranire. Bolul nostru triunghiular unic, usor, il ajuta pe copil sa invete sa se hraneasca singur si, deoarece acest bol se potriveste cu Magic Mat, mentinerea lucrurilor la loc inseamna reducerea la minimum a mizerii si a stresului, excelent pentru tine si copilul tau. Utilizati impreuna cu lingurile de hranire Tommee Tippee si paharul Explora Easy Drink.

Despre producator:

La Tommee Tippee, credem ca fiecare copil are dreptul la un inceput excelent in viata si este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca lumea in care s-au nascut este pregatita pentru a le oferi acest privilegiu.

Aceasta inseamna sa protejam planeta incepand de astazi – prin eliminarea materialelor plastice de unica folosinta din tot ceea ce facem, prin aprovizionarea cu materialele noastre biodegradabile, prin utilizarea surselor de energie regenerabila si prin ridicarea afacerii noastre de la zero – astfel incat sa poata trai bine in ea maine, asigurand o societate ideala in care cresca.

Instructiuni de depozitare:

Ambiental

Adresa producator:

Mayborn USA, Inc., etajul 11, 1010 Washington Boulevard, Stamford, Connecticut