Casa Modena

Casa Modena Spianata

80 g

MEDIA DE 12 ZILE DE PROSPEȚIME

19,79 lei 247,38 lei/kg

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

„Spianata” se referă în mod tradițional la un cârnați italian cu formă plată, obținut prin maturare între două grătare. Spianata Piccante se caracterizează prin feliile sale alungite, gustul picant și culoarea roșie intensă.

Despre producator

Casa Modena și Parmareggio reprezintă împreună una dintre cele mai mari companii din sectorul alimentar din Italia. O poveste de sinergii: Grupul nostru provine din unirea experiențelor, gusturilor și tradițiilor aparținând diferitelor mărci împrăștiate pe întreg teritoriul național.

Suntem o companie cu ochi spre viitor, dar care păstrează legături puternice cu zona noastră. Natura este casa noastră și a o proteja este datoria noastră. Având în vedere acest lucru, ne străduim în mod constant să facem fabricile și fazele noastre de producție durabile și cu un impact redus asupra mediului, respectând totodată

regiunea şi comunitatea.

Produsele Casa Modena și Parmareggio sunt sigure și controlate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Credem că nu există nimic mai important decât garantarea clienților cea mai înaltă calitate și gustul unic care a făcut din Emilia Romagna simbolul alimentației bune și sănătoase în întreaga lume:

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Strada Gherbella 320, 41126 Modena, Italy

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 12 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, sare, zahar, dextroza, condimente, arome naturale, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservanti: nitrit de sodiu, nitrat de potasiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1552 kJ/374 kCal
Grăsimi30 g
inclusiv acizi grași saturați12 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine26 g
Sare4.5 g
Fibre g