Campisi Citrus

Campisi Citrus ECO Portocala rosie stoarsa

1 kg
ECO
29,09 lei 29,09 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Portocala Rosie stoarsa Eco/Bio, 100 % portocala rosie Siracusa din cultura ecologica.

Strans legata de Sicilia, Portocala Rosie este cultivata in partea de est a insulei, intre provinciile Catania, Enna si Siracuza, in zonele din jurul vulcanului Etna.

Natura terenului, clima si soarele fac din acest produs un exemplu unic de inalta calitate si specificitate regionala.

Exista diferite tipuri de portocale rosii IGP din Sicilia: portocala tarocco, soiul moro si sanguinello.  Portocala Rosie din Sicilia IGP este bogata in substante nutritive, cu efecte benefice asupra sanatatii.

Produs 100 % natural, obtinut prin presare la rece, nepasteurizat, urmat de racirea imediata (congelare rapida) si depozitare ulterioara la -18 ° C. Nu contine conservanti, aditivi alimentari sau coloranti.

Despre producator

Campisi Citrus - O companie italiana, cu o traditie in cultivarea citricelor, de peste 40 ani (patru generatii). De la pepiniera certificata pana la transformare si ambalare, compania detine fiecare pas al productiei.

Campisi Citrus este singura companie siciliana, de citrice, care opereaza pe un lant de aprovizionare inchis atat pentru produse organice, cat si pentru cele conventionale.

Citrice Campisi reprezinta punctul final de productie cu transformarea produselor proaspete in sucuri presate la rece, uleiuri esentiale, felii si rondele, pulpa si coaja.

Compania Ugatti, reprezinta oficial Campisi Citrus in Romania.

 

Trasabilitate. Sistemul de calitate, securitate si control bazat pe monitorizarea constanta a calitatii fructelor, din livada pana la livrare, garanteaza asupra calitatii produsului oferit, pe tot traseul sau, pana la consumatorul final.

Traditie. Lamaile si portocalele sunt culese manual, conform traditiei. Mai mult, transportul din livada la fabrica din apropiere are loc in lazi de plastic pentru a pastra intacte proprietatile organoleptice ale cojii.

Transformare. Citricele sunt culese manual si trimise imediat spre ambalare si distributie pentru a garanta prospetimea produselor finale. Combinatia dintre un sistem bland de procesare si congelarea naturala pastreaza parfumul si proprietatile naturale ale citricelor noastre.

Conditii de depozitare

Produsul se livreaza congelat, se pastreaza / depoziteaza la -18°C.

Produsul necesita decongelare inainte de a se consuma.

Decongelarea se efectueaza in frigider sau la temperatura camerei. Dupa decongelare, a se pastra maxim 6 zile la frigider (0/+ 6°C) sau maxim 6 ore la temperatura camerei.

A nu se recongela dupa decongelare.

Adresa producatorului

Via Adda 9, Siracusa (SR) 96100, Italia.

Portocala rosie stoarsa din cultura ecologica 100%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică183 kJ/43.7 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide10.5 g
din care zaharuri9.5 g
Proteine0.8 g
Sare0.01 g
Fibre g