Carnilove

Carnilove Kittens Hrana uscata pisici junioare cu somon si curcan

2 kg
Epuizat. Disponibil : Mi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana fara cereale pentru pisici cu Somon si Curcan, 2 kg hrana uscata superpremium pentru pisicute. Este important sa alegeti pisicutelor o hrana bogata in proteine de calitate, grasimi, vitamine si nutrienti esentiali pentru o crestere sanatoasa si dezvoltare corporala optima.Carnilove Somon si Curcan pentru pisicute este o reteta bazata pe somon si curcan ce reprezinta surse de aminoacizi esentiali care, in combinatie cu fructele de padure, legumele si plantele aromatice furnizeaza substantele nutritive esentiale, vitamine, minerale si antioxidanti in fiecare zi, pentru o dezvoltare corespunzatoare a sistemului osos, muscular si imunitatea naturala.

INDICATII DE HRANIRE sI CONDITII DE PASTRARE: administrati hrana uscata sau usor umezita. Oferiti intotdeauna pisicii suficienta apa proaspata de baut. Cerintele zilnice nutritionale ale pisicii pot diferi in functie de dimensiunea sa, de varsta, de performanta si de mediu. Pentru a-si mentine o conditie fizica buna, asigurati-va ca animalul dvs. de companie face o multime de exercitii fizice si nu este hranit in exces. A se pastra la loc uscat si racoros. Prima data cand oferiti hrana de pisici Carnilove se serveste amestecat cu alimentele anterioare, si treptat, cresteti proportia de alimente noi, in timp de 7 zile.

Instructiuni de utilizare:

Administrati hrana uscata sau usor umezita. Oferiti intotdeauna pisicii suficienta apa proaspata de baut. Cerintele zilnice nutritionale ale pisicii pot diferi in functie de dimensiunea sa, de varsta, de performanta si de mediu. Pentru a-si mentine o conditie fizica buna, asigurati-va ca animalul dvs. de companie face o multime de exercitii fizice si nu este hranit in exces.Prima data cand oferiti hrana de pisici Carnilove se serveste amestecat cu alimentele anterioare, si treptat, cresteti proportia de alimente noi, in timp de 7 zile.

Atentionari speciale :

A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj. A se pastra intr-un loc uscat şi racoros.A se resigila dupa deschidere.

Despre producator :

Un producator de hrana pentru animalele de companie,detinut de o familie respectata din Republica Ceha.Infiintata in iunie 1994 avand peste 20 de ani de traditie si experienta si 350 de angajati care se ocupa de productia, distributia si dezvoltarea de hrana pentru animale premium si super premium.

Valorile companiei au la baza sanatatea si bunastarea clientilor nostri de companie,refuzam testarea pe animale de laborator fiind strict impotriva oricarei cruzimi fata de animale si respingem orice abuz asupra animalelor

Nu folosim ingrediente care ar putea avea un impact negativ asupra sanatatii animalelor de companie.

Scopul nostru este sa producem hrana pentru animale din dragoste si respect pentru companionul nostru drag.

Instructiuni de depozitare :

Ambiental 

Adresa producatorului:

Vafo Praha Ltd., K Brůdku 94, 252 19 Chrášťany, Cehia

 

COMPOZItIE: faina de somon (25%), faina de curcan (24%), mazare galbena (18%), grasime de pui (conservat cu tocoferoli,11%), proteina de pui hidrolizata (9%), ficat de pui (3%), ulei de somon (3%), amidon de tapioca (2%), mere (1%), morcovi (1%), seminte de in (1%), naut (1%), carapace de crustacee hidrolizate (o sursa de glucozamina, 0,028%), extract de cartilagiu(o sursa de condroitina, 0,017%), drojdie de bere (o sursa de Manan-oligozaharide, 0,017%), radacina de cicoare (o sursa de fructo-oligozaharide, 0,014%), yucca schidigera (0,01%), alge (0,01%), psyllium (0,01%), cimbru (0,01%), rozmarin (0,01%), oregano (0,01%), merisoare (0,0008%), afine (0,0008%), zmeura (0,0008%).CONSTITUENtI ANALITICI: proteina bruta 40,0%, continut de grasimi 20,0%, cenusa bruta 7,5%, fibra bruta 2,0%, umiditate 10,0%, calciu 1,3%, fosfor 1,0%, sodiu 0,5%, magneziu% 0,08.ADITIVI/KG: Aditivi nutritionali: vitamina A (E672) 25000 U.I.,vitamina D3 (E671) 1000 U.I., vitamina E (3a700) 750 U.I., vitamina C (E300) 350mg, taurina 2500mg, clorura de colina 2.300mg, L-carnitina 70mg, niacina 50mg, biotina 2,0mg, zinc (E6) 160mg, mangan (E5) 60mg, fier (E1) 50mg, cupru (E4) 12mg, iod (E2) 4,0mg, seleniu (E8) 0,25mg, DL-metionina (3.1.1.) 15mg, arginina (3c3.6.1) 13mg, L-lizina (3.2.3.) 11mg.