Nuca de cocos Drink&Eat

0,9 kg
19,99 lei 22,21 lei/kg

Livrare în 2 ore

500+ favoritele clientului

Țara: Vietnam,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un fruct plin de calorii, bogat in vitamine si minerale. Nucile de cocos contin cantitati semnificative de calciu, zinc, seleniu si fier, dar si magneziu. Pulpa de nuca de cocos este comestibila cruda, prajita, rasa, uscata.

Utilizare:

Laptele de cocos se face din pulpa rasa prin presare si se adauga apa in functie de consistenta dorita. Puteti inlocui laptele si smantana in diferite alimente. Lichidul translucid care se afla in nuca de cocos se numeste apa de cocos, este folosit pentru baut, spre deosebire de laptele de cocos.
Laptele de cocos si crema de nuca de cocos sunt folosite in principal in gatit in bucatariile asiatice, similar cu laptele, smantana, smantana obisnuita in bucatariile europene, dar nu si pentru baut. Laptele de cocos nu poate fi baut ca laptele de vaca.
Bucatile de nuca de cocos se pot consuma ca atare, sau se pot folosi ca si decoratiune pentru anumite deserturi si prajituri.

Depozitare:
A se pastra la loc racoros si uscat la 10-12°C.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”