Preț Avantajos

elmex

elmex Sensitive Repair & Prevent Pasta de dinti pentru dinti sensibili

75 ml
Până la 29.05
19,34 lei 
257,87 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cu pasta de dinti elmex Sensitive Repair & Prevent va puteti bucura de alimentele si de bauturile dumneavoastra preferate.
 
Sensibilitatea dentara poate fi cauzata de retractia gingivala si de deteriorarea smaltulului dentar, astfel canaliculele deninare care duc catre terminatiile nervoase dentare fiind expuse.
 
Cu tehnologia sa, pasta de dinti elmex Sensitive Repair & Prevent pentru dinti sensibili sigileaza canaliculele dentinare expuse si creeaza o bariera protectoare impotriva durerii din sensibiliatea dentara.
 
Pasta de dinti elmex Sensitive Repair & Prevent pentru dinti sensibili ofera o calmare imediata a durerii din sensibilitatea dentara atunci cand este masata delicat direct pe zona sensibila a dintelui, timp de un minut.

Despre producator:


Compania noastra, dedicata cresterii inovatoare si durabile, incearca sa proiecteze un viitor mai sanatos pentru toti oamenii, dar si pentru planeta, bazandu-se pe stiinta, dar si pe creativitate. In fiecare zi, milioane de oameni au incredere in produsele noastre pentru a se ingriji pe ei insisi si pe cei pe care ii iubesc. Brandurile Colgate-Palmolive sunt folosite de-a lungul generatiilor, de la cei mai tineri, pana la cei mai in varsta. Angajamentul Colgate-Palmolive este de a face ingrijirea orala, ingrijirea personala si pe cea a casei accesibile tuturor si de a pune la dispozitia oamenilor noutatile tehnologice din aceste domenii.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra numai in recipientul original. A se pastra intr-un loc uscat, racoros si bine ventilat.

Adresa producator:
Str. Gara Herastrau nr. 4C, Green Court Bucharest, Cladirea B, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti.

0

Contine: monofluorofosfat de sodiu (1450 ppm F)

Ingredient activ: Arginina 8%

Alte ingrediente: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Aroma Poloxamer 407, Sodium Monofluorophosphate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Oxide, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, Zinc Citrate, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanathan Gum, Sodium Saccharin, Sucralose, Limonene, CI 77891