Colgate

Colgate 360 Charcoal Medium Periuta de dinti cu peri de duritate medie

1 buc
26,29 lei 26,29 lei/buc

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru o curatare in profunzime si pentru un zambet mai stralucitor, foloseste periuta de dinti Colgate 360 Charcoal Medium.

Periuta de dinti dispune de peri cu varfuri subtiri, infuzati cu carbune, care patrund adanc in spatiile interdentare, curatand mai eficient linia gingivala, comparativ cu o periuta de dinti obisnuita, cu peri de aceeasi inaltime. In plus, periuta de dinti beneficiaza de dispozitiv de curatare a obrajilor si a limbii, care contribuie la reducerea cu pana la 151% a bacteriilor care cauzeaza miros neplacut*, pentru o cavitate orala curata si pentru o respiratie proaspata.
De asemenea, manerul periutei este ergonomic, pentru o manevrare usoara in timpul periajului.
Medicii stomatologi si igienistii dentari recomanda inlocuirea periutei de dinti la 3 luni.

*Bacterii care cauzeaza miros neplacut, comparativ cu periajul dintilor folosind o periuta de dinti obisnuita, cu peri de aceeasi inaltime.

Despre producator:

Compania noastra, dedicata cresterii inovatoare si durabile, incearca sa proiecteze un viitor mai sanatos pentru toti oamenii, dar si pentru planeta, bazandu-se pe stiinta, dar si pe creativitate. In fiecare zi, milioane de oameni au incredere in produsele noastre pentru a se ingriji pe ei insisi si pe cei pe care ii iubesc. Brandurile Colgate-Palmolive sunt folosite de-a lungul generatiilor, de la cei mai tineri, pana la cei mai in varsta. Angajamentul Colgate-Palmolive este de a face ingrijirea orala, ingrijirea personala si pe cea a casei accesibile tuturor si de a pune la dispozitia oamenilor noutatile tehnologice din aceste domenii.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra numai in recipientul original. A se pastra intr-un loc uscat, racoros si bine ventilat.

Adresa producator:
Str. Gara Herastrau nr. 4C, Green Court Bucharest, Cladirea B, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti.

0