Glenmorangie

Glenmorangie Whisky Nectar D'OR

0,7 l
331,99 lei 474,27 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Glenmorangie Whisky Nectar D'OR. Paleta aromatica imbietoare a acestui whisky se datoreaza in mare parte invechirii secundare in butoaie de vin din regiunea Sauternes, Franta, zona recunoscuta pentru sortimentele sale de vin dulce. In prima faza single malt-ul este maturat in butoaie de bourbon, dupa care este mutat in butoaie de vin Sauterners, unde ramane pana atinge perfectiunea gustului. De aici, whisky-ul imprumuta note fructate bogate si condimente, care desavarsesc un gust asemanator cu cel al unui desert frantuzesc si contureaza astfel un caracter sofisticat, plin de rafinament.

Miros: O combinatie de note de coaja de lime si portocala, stafide, nuca de cocos si crusta de produse de patiserie, invaluite in accente captivante de miere si nucsoara.

Gust: O paleta aromatica armonioasa, dominata de note de ghimbir, migdale rumenite, fagure de miere si atingeri de nucsoara.

Finish: Dulce si lung, cu accente de ciocolata, vanilie, coaja de lamaie, ghimbir, si nucsoara.

Despre producator

Distileria Glenmorangie a fost fondata in anul 1843 de fratii William si John Mathesen. Productia incepe sase ani mai tarziu, iar spre sfarsitul secolului al XIX-lea sortimentele Glenmorangie isi croiesc cale spre export in Europa si Statele Unite. Desi nu este prima companie care a introdus tehnica maturarii finale, sub conducerea lui Bill Lumsden Glenmorangie foloseste o serie de maturari finale in butoaie din lemn folosite anterior pentru pastrarea vinului de Porto, Madeira si sherry. Orientata spre inovatie, compania produce si o serie de sortimente vintage exclusiviste, maturate in diverse tipuri de stejar, pe care le comercializeaza in loturi mici, pe piete selectionate. In tot acest timp, sortimentele standard precum Glenmorangie 10 ani si Glenmorangie 18 ani continua sa se pozitioneze in topul consumatorilor de single malt din toata lumea. Distileria foloseste cele mai inalte alambicuri din Scotia (8m), pentru a obtine un whisky elegant si catifelat din cei mai puri vapori.

Conditii de depozitare si pastrare 

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului 

A9, Tain IV19 1PZ, Regatul Unit