Glenmorangie

Glenmorangie Whisky Quinta Ruban

0,7 l
291,99 lei 417,13 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Glenmorangie Whisky Quinta Ruban. Prima maturare se realizeaza in butoaie de bourbon, de unde si notele puternic fructate, in timp ce maturarea secundara se realizeaza in butoaie de vin de Porto. Gustul deosebit este realizat prin armonizarea aromelor imprumutate din butoaie.

Miros: Note bogate de ciocolata neagra, portocale, mandarine si lemn de santal, acompaniate cu accente subtile de nucsoara si piper.

Gust: Arome contrastante de desert turcesc cu trandafir, ciocolata, alune si portocale.

Finish: Lung, catifelat, cu accente de portocala si ciocolata.

Despre producator

Distileria Glenmorangie a fost fondata in anul 1843 de fratii William si John Mathesen. Productia incepe sase ani mai tarziu, iar spre sfarsitul secolului al XIX-lea sortimentele Glenmorangie isi croiesc cale spre export in Europa si Statele Unite. Desi nu este prima companie care a introdus tehnica maturarii finale, sub conducerea lui Bill Lumsden Glenmorangie foloseste o serie de maturari finale in butoaie din lemn folosite anterior pentru pastrarea vinului de Porto, Madeira si sherry. Orientata spre inovatie, compania produce si o serie de sortimente vintage exclusiviste, maturate in diverse tipuri de stejar, pe care le comercializeaza in loturi mici, pe piete selectionate. In tot acest timp, sortimentele standard precum Glenmorangie 10 ani si Glenmorangie 18 ani continua sa se pozitioneze in topul consumatorilor de single malt din toata lumea. Distileria foloseste cele mai inalte alambicuri din Scotia (8m), pentru a obtine un whisky elegant si catifelat din cei mai puri vapori.

Conditii de depozitare si pastrare 

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului 

A9, Tain IV19 1PZ, Regatul Unit