Sparanghel alb

500 g
54,99 lei 109,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Peru,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sparanghelul este o leguma minunata pe care o putem pregati in multe feluri. Este o completare excelenta in meniu, deoarece este gustoasa. Sparanghelul alb este in general considerat delicios, fiind foarte fraged. In farfurie vei avea sparanghel de prima clasa, care exceleaza prin gustul dulce si delicat, spre deosebire de cel amar, asa cum il stim din supermarketurile obisnuite. Este un produs care poarta marca IPZ.

IPZ = productie integrata de legume, aceasta leguma este inspectata zilnic, nu este fertilizata inutil si este cultivata intr-un mod bland, fara a folosi substante chimice inutile.

Utilizare:

Cel mai adesea, sparanghelul este gatit usor si servit cu unt topit, sos olandez sau sos de branza. De asemenea, este potrivit pentru a face supe crema, copt, paste, risotto italian, salate, ca garnitura la fripturi sau prajituri sarate. Se mai foloseste si in bucataria orientala, gratar sau inmuiat in diverse sosuri.

Depozitare:

Pastrati sparanghelul la frigider la o temperatura de aproximativ 5°C timp de cateva zile, maximum o saptamana. Cu toate acestea, este recomandata cea mai rapida prelucrare posibila, deoarece depozitarea degradeaza gustul minunat, iar sparanghelul isi pierde continutul ridicat de zahar.