Avicola Poiana

Avicola Poiana Piept de curcan sous vide

cca 0,8 kg

MEDIA DE 4 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 59,99 lei 74,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Avicola Piept de curcan sous vide

Mod de preparare

Cu aproximativ 20 de minute inainte de a fi servit, pieptul de curcan se scoate din frigider si se transfera pe o farfurie. Se incalzeste o tigaie la foc mediu/mare si se adauga ulei. Cand tigaia este fierbinte, se adauga un cubulet de unt care este lasat sa se topeasca. Se pune pieptul in tigaie. Se frige doua-trei minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie si se lasa putin sa se odihneasca inainte de a fi servit.

Despre producator

Ferma de curcani a aparut în 2011-2012, cu o investitie de 450.000 de euro, prin reconversia a patru dormitoare pentru muncitorii sezonieri, de cate 200 mp fiecare. Ulterior, fosta cantina si bucataria Intreprinderii de Stat au devenit linie de abatorizare, ceea ce a permis certificarea si autorizarea firmei pentru a-si exporta produsele in Uniunea Europeana.

In 2014 din dorinta de a crea o gama de preparate din carne de curcan fara aditivi alimentari si dupa retete traditionale, s-a investit intr-o linie de carmangerie. Acum exista linia „GAMA ZERO” de produse din carne de curcan fierte si afumate, de o calitate deosebita creata pentru toate varstele.

Ferma produce 1500-2000 capete pe serie, intr-un an calendaristic reusind sa vanda in medie 8.700 capete, adica echivalentul a 100 de tone de carcasa abatorizata, pe an.

Conditii de depozitare

A se consuma dupa tratament termic.
A se pastra intre 0-4°C.

Adresa producatorului

Strada Albatros 78, sat Poiana Ovidiu, Romania

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 4 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

piept de curcan, sare, piper,
mix de ierburi, ulei de floarea soarelui, portocala. Conservant: nitrit de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică482.14 kJ/113.78 kCal
Grăsimi1.08 g
inclusiv acizi grași saturați0.12 g
Glucide0.15 g
din care zaharuri0 g
Proteine25.78 g
Sare1.54 g
Fibre0.15 g