Avicola Poiana Fresh

Avicola Poiana Pulpa superioara de curcan dezosata

cca 1,27 kg

GARANȚIA PROSPEȚIMII

cca

 74,73 lei 58,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Avicola Pulpa superioara de curcan dezosata

Produs refrigerat, realizat in conditii de maxima siguranta alimentara, cu tehnologie moderna si in raport cu exigentele actuale.

Despre producator

Ferma de curcani a aparut în 2011-2012, cu o investitie de 450.000 de euro, prin reconversia a patru dormitoare pentru muncitorii sezonieri, de cate 200 mp fiecare. Ulterior, fosta cantina si bucataria Intreprinderii de Stat au devenit linie de abatorizare, ceea ce a permis certificarea si autorizarea firmei pentru a-si exporta produsele in Uniunea Europeana.

In 2014 din dorinta de a crea o gama de preparate din carne de curcan fara aditivi alimentari si dupa retete traditionale, s-a investit intr-o linie de carmangerie. Acum exista linia „GAMA ZERO” de produse din carne de curcan fierte si afumate, de o calitate deosebita creata pentru toate varstele.

Ferma produce 1500-2000 capete pe serie, intr-un an calendaristic reusind sa vanda in medie 8.700 capete, adica echivalentul a 100 de tone de carcasa abatorizata, pe an.

Conditii de depozitare

A se consuma dupa tratament termic.
A se pastra intre 0-4°C.

Adresa producatorului

Strada Albatros 78, sat Poiana Ovidiu, Romania

Valabilitate

Consumă în ziua livrării comenzii

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

pulpa superioara de curcan dezosata