Activia

Activia Iaurt de baut cu fibre

320 g
6,19 lei 19,34 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Activia Iaurt de baut cu fibre. Bucura-te de gustul racoritor si delicios al iaurtului de baut Activia oriunde te-ai afla! Incearca iaurtul de baut Activia fara aditivi sau coloranti, cu miliarde de fermenti Bifidus ActiRegularis si fibre.

Despre producator:

Danone este una dintre cele mai importante companii producatoare de produse lactate din lume. Grupul Danone isi desfasoara activitatea in 120 de tari, situandu-se pe primul loc pentru productia de lactate. Danone a intrat pe piata romaneasca in anul 1996, dupa ce a fost achizitionata o fosta fabrica de lactate din Bucuresti. In 1997, Danone incepe procesul de distributie de produse care erau importate din Ungaria si Polonia.

Danone crede in calitatea gustului perfect si considera ca iaurtul cel mai bun se produce din lapte adevarat, natural, cel de la fermieri. De aceea, in laboratorul din incinta fabricii, autorizat sanitar veterinar, lucreaza 20 de specialisti care verifica ingredientele, ambalajele, produsele finale, chiar si aerul din sectia de ambalare, facand 1600-1800 de analize zilnic.

Practicile de fabricatie sunt auditate frecvent, la nivelul celor mai ridicate cerinte internationale. Danone Romania are standardul maxim in acest domeniu, FSSC 22000, pentru sistemul de management al sigurantei alimentare.

Brandul comercializeaza 10 marci in Romania si are peste 100 de sortimente in portofoliul sau, realizate in principal in fabrica din Bucuresti, folosind lapte proaspat de la fermierii romani. Printre marcile detinute de catre companie se numara Activia, Danette, Casa Buna si Actimel.

Conditii de pastrare:

A se pastra in frigider la 2-8°C.

Adresa producatorului:

Str. Sold. Nicolae Canea nr.140-160, sector 2, Bucuresti, Romania

Lapte pasteurizat parţial degresat, zahăr, cereale 0,3% (tărâţe de grâu; făină integrală de orz şi ovăz), (cu adaos de: fibre alimentare – oligofructoză; fibre din citrice, aromă naturală, concentrat de suc din lămâie), proteine din lapte, fermenţi de iaurt, ferment Bifidus ActiRegularis

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică255 kJ/60 kCal
Grăsimi0.9 g
inclusiv acizi grași saturați0.6 g
Glucide9.7 g
din care zaharuri9.6 g
Proteine2.9 g
Sare0.08 g
Fibre1.2 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Poate conține urme de:
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.