Cupper

Cupper ECO Infuzie portocala si turmeric

40 g
ECO
15,49 lei 387,25 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In ultimii ani turmericul este cunoscut ca fiind un superaliment. Un rezultat al acestui trend  este asa-numitul "lapte de aur", o bautura galben-aurie cu turmeric si alte condimente care se infuzeaza in lapte cald. Si noi, cei de la Cupper, suntem  pasionati de aceasta super-radacina si, cum nu facem bauturi din lapte, ci doar ceai, ideea pentru infuzia noastra Cupper Golden Orange & Turmeric  s-a nascut in mod natural. Ceaiul din turmeric pur ar avea probabil un gust extrem, insa oricat de delicios ar fi condimentul, nu ar trebui sa exageram cu el. De aceea, am asociat turmericul cu doi prieteni aromatici, tufa de miere si portocala. Acest lucru confera ceaiului o nota usor dulce si fructata - proaspata, pe langa gustul usor picant al turmericului.

Cupper este un ceai din plante fara teina, ambalat ecologic la Dorset, in Anglia. Ingredientele sunt de cea mai buna calitate, provenite din agricultura ecologica si sunt dozate atent in pliculete, la fabricarea carora nu s-au folosit agenti de inalbire sau plastic. Ceaiul nu contine coloranti, conservanti sau organisme modificate genetic. Fiecare combinatie de plante este recomandata unui anumit moment al zilei sau anului, cu efecte specifice blande asupra organismului.

Instructiuni de folosire

Turnati apa fierbinte intr-o ceasca in care ati asezat pliculetul de ceai si lasati la infuzat 7-8 minute. Savurati!

Despre producator

Ceaiurile Cupper din Dorset – Naturale, BIO si delicioase!

Totul a inceput la Dorset (Anglia) in 1984, cand cativa degustatori profesionisti de ceai au vrut sa-si impartaseasca marea pasiune cu lumea intreaga si au fondat… Cupper (marca denumita Clipper in UK). Retetele unice, ingredientele de cea mai buna calitate si “know-how”-ul englezesc il fac unic pentru cunoscatori si un brand cautat de toti iubitorii de ceai din lume.

Cine nu si-a dorit un ceai fierbinte, aromat si bun, in serile lungi de iarna sau dimineata devreme? Ceaiul este pretextul ideal pentru o intalnire cu o prietena sau exact ceea ce iti doresti sa bei dupa o zi obositoare sau un drum lung, dupa o alergatura prin ploaia rece sau un urcus prin zapada, cand ceaiul de la cabana ti se pare un dar nepretuit. Ceaiul este prietenul de nadejde, care te insoteste in momentele bune sau iti ofera confort in cele de cumpana. Ceaiul potrivit iti ridica moralul atunci cand ai nevoie, te invioreaza sau te relaxeaza, iti creste imunitatea si iti pastreaza sanatatea. De aceea este important ca ceaiul pe care il bem sau il oferim sa fie savuros si sanatos, in combinatia ideala de plante cultivate organic si prelucrate fara chimicale.

Inainte de Cupper, lumea ceaiului era diferita de cea de astazi. Mai ales in Europa, unde nimeni nu se gandise inca sa amestece plante diverse pentru a obtine arome sofisticate, cu efecte speciale. A fost nevoie de cativa pasionati de ceai pentru aparitia ceaiului bio Cupper (Clipper in UK). Acesta a schimbat traditia britanica a 5 O`Clock-ului intr-o experienta savuroasa, care se poate incerca la orice ora, in orice tara sau anotimp. Mixurile de plante din fiecare cutie sunt unice, alese cu grija, folosind expertiza specialistilor in traditia britanica a ceaiului. Pliculetele ambalate individual protejeaza calitatea.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat, la temperatura ambientala.

Adresa producatorului
Domshof 18-20, 28195 Bremen, Germania

 

Honeybush* 42%, turmeric *20%, coaja de portocala *16%, radacina de lemn dulce *, aroma naturala de portocale 5%, hibiscus alb *, radacina de cicoare. **Ingrediente provenite din agricultura ecologica.