Napolact

Napolact Telemea de bivolita vid

350 g
36,99 lei 105,69 lei/kg

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aceasta chiar e o telemea cu gust aparte. Si este normal sa fie asa, doar ai parte de gustul autentic al mult cautatului lapte de bivolita.

Producatorul

De mai bine de 105 de ani, Napolact este unul din cei mai importanti producatori de lactate. Din batrani umbla vorba ca Napolact s-a numit mai intai Atelierul lui Vlad. Iara asta se intampla de mult, pe la 1905. Producator de unt si branza de vaca si transformat in “Intreprinderea de Industrializare a Laptelui Cluj” o data cu nationalizarea din 1948, Napolact s-a nascut ca brand in 1990.

Cu toate acestea, traditia este mult mai veche si reprezinta inspiratia pentru toate produsele sale, facute cu lapte din inima Ardealului. Ele sunt o continuare a produselor traditionale din gospodariile taranesti.

"Stim ca inainte de a perfectiona un lucru, trebuie sa il intelegem pe deplin si sa tinem cont de sfaturile din batrani. La urma urmei, decat sa faci un lucru prost, mai bine nu il faci deloc, iar noi il facem de fiecare data, la fel de constiinciosi si pasionati. Pasiunea pentru traditie ne inspira in tot si in toate. Fie ca este vorba de iaurt sau branza, ne dorim sa oferim cele mai bune produse inspirate dintr-o lume mai curata, mai linistita, mai deschisa. Pentru toate produsele Napolact folosim lapte colectat exclusiv de la fermele din Ardeal."

Conditii de pastrare

A se pastra intre 2 si 6 grade C.

Adresa Producator

str Bega nr 1, Targu Mures, 540390

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 38 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 8 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

lapte de bivolita pasteurizat, culturi lactice selectionate, cheag, sare

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1228 kJ/296 kCal
Grăsimi24 g
inclusiv acizi grași saturați14.4 g
Glucide1 g
din care zaharuri1 g
Proteine19 g
Sare3 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.