

Napolact
Napolact Unt 82%
180 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
Cu untul asta treaba sta in felul urmator: pentru ca e mai gras se topeste mai bine; pentru ca se topeste mai bine, e mai bun la gatit; pentru ca e mai bun la gatit, mancarea ti se topeste in gura. Acum intelegi de ce tot Ardealul e topit dupa el.
Producatorul
De mai bine de 105 de ani, Napolact este unul din cei mai importanti producatori de lactate. Din batrani umbla vorba ca Napolact s-a numit mai intai Atelierul lui Vlad. Iara asta se intampla de mult, pe la 1905. Producator de unt si branza de vaca si transformat in “Intreprinderea de Industrializare a Laptelui Cluj” o data cu nationalizarea din 1948, Napolact s-a nascut ca brand in 1990.
Cu toate acestea, traditia este mult mai veche si reprezinta inspiratia pentru toate produsele sale, facute cu lapte din inima Ardealului. Ele sunt o continuare a produselor traditionale din gospodariile taranesti.
"Stim ca inainte de a perfectiona un lucru, trebuie sa il intelegem pe deplin si sa tinem cont de sfaturile din batrani. La urma urmei, decat sa faci un lucru prost, mai bine nu il faci deloc, iar noi il facem de fiecare data, la fel de constiinciosi si pasionati. Pasiunea pentru traditie ne inspira in tot si in toate. Fie ca este vorba de iaurt sau branza, ne dorim sa oferim cele mai bune produse inspirate dintr-o lume mai curata, mai linistita, mai deschisa. Pentru toate produsele Napolact folosim lapte colectat exclusiv de la fermele din Ardeal."
Conditii de pastrare
A se pastra intre 2 si 6 grade C.
Adresa Producator
str Bega nr 1, Targu Mures, 540390
smanatana pasteurizata din lapte de vaca
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 3037 kJ/739 kCal |
Grăsimi | 82 g |
inclusiv acizi grași saturați | 49.2 g |
Glucide | 0.1 g |
din care zaharuri | 0.1 g |
Proteine | 0.1 g |
Sare | 0.06 g |
Fibre | g |
Alergeni
Lapte |