Orphea

Orphea Lotiune antitantari/insecte pentru copii

100 ml
ECO
42,29 lei 422,90 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Orphea este un pionier in ceea ce priveste inovatiile ecologice. Toate formulele includ o cantitate relevanta de componente naturale, deoarece sunt extrase din plante si flori.

Lotiunea pentru copii este potrivita pentru a proteja pielea copiilor de intepaturile de tantari si de alte insecte. Protejeaza eficient pielea de 
intepaturile de tantari si alte insecte. Eficacitatea sa a fost testata si impotriva tantarului tigru (Aedes albopictus). Formula sa se bazeaza pe Citriodiol, o substanta cu activitate de respingere a insectelor de origine vegetala obtinuta din Eucalyptus citriodora. Pantenolul hidrateaza delicat pielea, iar musetelul ofera un efect placut de catifelare.

Lotiunea protejeaza eficient pielea timp de peste 4 ore. Nu este uleios  si are un  parfumat placut. Nu contine alcool.

Instructiuni de utilizare: se agita inainte de utilizare. Masati pielea care trebuie protejate (maini, brate, picioare, gat, fata), evitand ochii si gura. Pentru o mai buna protectie se recomanda repetarea aplicarii dupa 4 ore.

Despre producator

Tavola S.p.A. este o companie italiana de bunuri de larg consum fondata la Milano in 1947. Este prezenta in urmatoarele canale de distributie: piata de masa (atat supermarketuri, cat si farmacii), bricolaj, magazine de accesorii auto si benzinarii. In Europa, acestia detin o sucursala opera`tionala (Tavola Iberica Lda) in Portugalia si Spania. 

Atentionari speciale

Daca trebuie sa consultati un medic, aveti la dispozitie recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Contine (2E) -2- (fenilmetilidena) octan, hidroxicitronelal. Poate provoca o reactie alergica. Avertismente: nu depasiti doza in utilizare. A nu se utiliza pe pielea uscata  sau ranita. Evita contactul cu ochii. in caz de contact cu ochii, clatiti din abundenta cu apa. La persoanele sensibile poate provoca iritatii. Utilizati cu precautie pe pielea delicata, tratamentul ulterior trebuie efectuat la intervale mai distantate. A se pastra la temperaturi nu mai mici de +15°C.

Adresa producatorului

TAVOLA SPA
Via Sottobisio 28 B
6828 Balerna
Elvetia