Orphea

Orphea Lotiune antitantari/antiinsecte cu citriodiol si aloe

100 ml
ECO
42,29 lei 422,90 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Orphea este un pionier in ceea ce priveste inovatiile ecologice. Toate formulele includ o cantitate relevanta de componente naturale, deoarece sunt extrase din plante si flori.

Pentru intreaga familie. Pe baza de Citriodiol insecticent, repelent de origine vegetala. Multiprotectie impotriva tantarilor. Miros delicat. Cu Aloe Vera. Durata pana la 4 ore.

Protejeaza eficient pielea de intepaturile de tantari si alte insecte. Eficacitatea sa a fost testata si impotriva tantarului tigru (Aedes albopictus). Formularea sa se bazeaza pe Citriodiol, o substanta cu activitate de respingere a insectelor de origine vegetala obtinuta din Eucalyptus citriodora. Aloe Vera confera pielii un efect placut de revigorare si hidratare

Protejeaza eficient pielea timp de peste 4 ore. NU este uleios  si este placut parfumat. Poate fi folosit si pe tesaturi. 

Instructiuni de utilizare

Se agita inainte de utilizare. Aplica prin pulverizare uniforma de la o distanta de 15-20 cm pe partile care trebuie protejate (maini, brate, picioare, gat, fata) si evitand ochii si gura. De asemenea, este posibil sa pulverizati produsul pe haine. Pentru o mai buna protectie se recomanda repetarea aplicarii dupa 4 ore.

Despre producator

Tavola S.p.A. este o companie italiana de bunuri de larg consum fondata la Milano in 1947. Este prezenta in urmatoarele canale de distributie: piata de masa (atat supermarketuri, cat si farmacii), bricolaj, magazine de accesorii auto si benzinarii. In Europa, acestia detin o sucursala operationala (Tavola Iberica Lda) in Portugalia si Spania. 

Atentionari speciale

Nu depasiti doza de utilizare. A nu se utiliza pe pielea uscata sau ranita. Evita contactul cu ochii. in caz de contact cu ochii, clatiti din abundenta cu apa. La persoanele sensibile poate provoca iritatii. Utilizati cu prudenta pe pielea delicata, in special la copii, tratamentul trebuie efectuat la intervale distantate. A se pastra la temperaturi nu mai mici de + 15 ° C.

Daca trebuie sa consultati un medic, aveti la dispozitie recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor.

Adresa producatorului

TAVOLA SPA
Via Sottobisio 28 B
6828 Balerna
Elvetia