Orphea

Orphea Servetele umede antitantari pentru copii +3 ani

15 buc
ECO
27,29 lei 1,82 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Orphea este un pionier in ceea ce priveste inovatiile ecologice. Toate formulele includ o cantitate relevanta de componente naturale, deoarece sunt extrase din plante si flori.

Servetelele protejeaza eficient pielea adultilor si copiilor de intepaturile  de tantari. Formula lor se bazeaza pe citriodiol, o substanta pe baza de plante cu activitate de respingere a insectelor, obtinuta din Eucalyptus citriodora, iar eficacitatea sa este testata si impotriva tantarului tigru (Aedes albopictus).

Datorita continutului de extracte precum musetel, aloe vera si pantenol, acestea protejeaza pielea, mentinand-o hidratata, proaspata si uscata; pot fi folosite si pe pielea sensibila. Nu sunt uleioase.

Instructiuni de utilizare: ridicati eticheta si scoateti un servetel, stergeti usor cu acesta, folosind ambele parti. Protejati ochii, gura si mucoasele in general. Actiunea servetelelor dureaza pana la 3 ore, daca doriti o protectie mai lunga aplicati din nou produsul. Inchideti pachetelul cu grija pentru a preveni uscarea continutului.

Despre producator

Tavola S.p.A. este o companie italiana de bunuri de larg consum fondata la Milano in 1947. Este prezenta in urmatoarele canale de distributie: piata de masa (atat supermarketuri, cat si farmacii), bricolaj, magazine de accesorii auto si benzinarii. In Europa, acestia detin o sucursala opera`tionala (Tavola Iberica Lda) in Portugalia si Spania. 

Atentionari speciale

Utilizati cu prudenta pe pielea delicata, in special la copii, tratamentul trebuie efectuat la intervale distantate. Nu folositi in exces. in caz de reactii cutanate, opriti aplicarea. A nu se utiliza pe pielea  uscata  sau ranita.

Adresa producatorului

TAVOLA SPA
Via Sottobisio 28 B
6828 Balerna
Elvetia