Orphea

Orphea Plasturi impotriva muscaturilor de insecte pentru copii

30 buc
ECO
12,79 lei 0,43 lei/buc

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Orphea este un pionier in ceea ce priveste inovatiile ecologice. Toate formulele includ o cantitate relevanta de componente naturale, deoarece sunt extrase din plante si flori.

Plasturii  ajuta la atenuarea senzatiilor de mancarime cauzate de agentii externi, creand o bariera mecanica care previne frecarea si, in consecinta, iritarea ulterioara a zonei afectate. Ingredientele  active naturale precum Calendula, Menta, Mentolul, Lavanda si Zanthoxylum realizeaza o actiune eficienta de calmare si revigorare, oferind alinare zonei afectate.

Testat dermatologic. Usor de aplicat si indepartat.

Mod de utilizare:

  • Curatati si uscati zona de tratament. Scoateti un plasture din suportul transparent
  • Aplicati-l cu grija pe zona afectata;
  • Pentru a evita atingerea plasturelui cu degetele, utilizati fila laterala ca ajutor  la aplicare;
  • Pastrati plasturele pana cand iritatia dispare. Nu depasiti 8 ore de aplicare.

Despre producator

Tavola S.p.A. este o companie italiana de bunuri de larg consum fondata la Milano in 1947. Este prezenta in urmatoarele canale de distributie: piata de masa (atat supermarketuri, cat si farmacii), bricolaj, magazine de accesorii auto si benzinarii. In Europa, acestia detin o sucursala opera`tionala (Tavola Iberica Lda) in Portugalia si Spania. 

Atentionari speciale

A nu se utiliza copiilor sub  36 de luni. A nu se lasa la indemana copiilor. in caz de contact cu ochii, clatiti bine. Uz extern. A se pastra intr-un loc racoros 
si uscat. Produs de unica folosinta. Consultati ilustratiile de utilizare de pe spatele pachetului. Produsul nu este indicat in caz de alergii la una dintre  componentele sale. in caz de manifestari alergice, indepartati plasturele, clatiti cu apa si intrerupeti utilizarea produsului.

Adresa producatorului

TAVOLA SPA
Via Sottobisio 28 B
6828 Balerna
Elvetia