Orphea

Orphea Gel calmant si antiiritant impotriva intepaturilor de insecte

10 ml
ECO
23,99 lei 2.399,00 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Orphea este un pionier in ceea ce priveste inovatiile ecologice. Toate formulele includ o cantitate relevanta de componente naturale, deoarece sunt extrase din plante si flori.

Orphea After Bite Gel Safari Formula ofera o ameliorare imediata a intepaturilor de tantari, tantarului tigru, albine, viespi si alte insecte. De asemenea, este eficient impotriva intepaturii de la meduze si a agentilor intepatori in general.

Ingredientele active cu actiune astringenta, in combinatie cu extractele naturale de Ghimbir si Aloe continute in formula, ofera o actiune calmanta si decongestionanta, reducand mancarimile si roseata. Formula nu contine amoniac, alcool, parfum si este deosebit de delicata cu pielea. Este testat dermatologic. 

Aplicatorul inovator soft massage va permite sa calibrati perfect cantitatea  produsului si sa il aplicati cu precizie pe zona pe care este necesar sa interveniti. 

Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica pe pielea din jurul intepaturii si masati pana cand pielea pare uscata. Daca este necesar, repetati tratamentul. Produs cosmetic. A nu se utiliza pe rani sau piele crapata. A nu se utiliza copiilor sub 36 de luni.

Despre producator

Tavola S.p.A. este o companie italiana de bunuri de larg consum fondata la Milano in 1947. Este prezenta in urmatoarele canale de distributie: piata de masa (atat supermarketuri, cat si farmacii), bricolaj, magazine de accesorii auto si benzinarii. In Europa, acestia detin o sucursala opera`tionala (Tavola Iberica Lda) in Portugalia si Spania. 

Adresa producatorului

TAVOLA SPA
Via Sottobisio 28 B
6828 Balerna
Elvetia