Orphea

Orphea Spray antitantari/insecte

50 ml
ECO
25,49 lei 509,80 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Orphea este un pionier in ceea ce priveste inovatiile ecologice. Toate formulele includ o cantitate relevanta de componente naturale, deoarece sunt extrase din plante si flori.

Spray Impotriva insectelor, protejeaza impotriva intepaturilor de tantari si capuselor. Formula sa se bazeaza pe Citriodiol, o substanta cu activitate insectifuga de origine vegetala, obtinuta din Eucalyptus citriodora . Nu uda, nu pateaza tesaturile si elibereaza un miros placut.

Instructiuni de utilizare: se agita inainte de utilizare. Aplicati prin pulverizare uniforma pe haine si/sau piele de la o distanta de 15-20 cm, direct pe partile de protejat (haine, maini, brate, picioare, gat, fata), evitand ochii si gura. Pentru o mai buna protectie, se recomanda repetarea aplicarii dupa 8 ore. Sprayul poate fi folosit in toate pozitiile, chiar si cu capul in jos, asigurand aplicarea usoara a produsului.

Despre producator

Tavola S.p.A. este o companie italiana de bunuri de larg consum fondata la Milano in 1947. Este prezenta in urmatoarele canale de distributie: piata de masa (atat supermarketuri, cat si farmacii), bricolaj, magazine de accesorii auto si benzinarii. In Europa, acestia detin o sucursala opera`tionala (Tavola Iberica Lda) in Portugalia si Spania. 

Avertismente speciale

Tineti departe de alimente si bauturi. Nu folositi in exces. A nu se utiliza pe pielea abrazita sau ranita. Evita contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, spalati imediat si din abundenta cu apa. La persoanele sensibile poate provoca iritatii. Utilizati cu precautie pe pielea delicata. A nu se utiliza copiilor sub 12 ani. Peste 12 ani produsul poate fi folosit pentru maxim 2 aplicatii in 24 de ore. A nu se utiliza in timpul sarcinii si alaptarii. A se pastra la temperaturi nu mai mici de +15°C.

Adresa producatorului

TAVOLA SPA
Via Sottobisio 28 B
6828 Balerna
Elvetia