Beyus Spray

Beyus Spray apa termala din Transilvania

150 ml
39,49 lei 263,27 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Apa termala Beyus are proprietati terapeutice, recunoscute de catre Ministerul Sanatatii prin Institutul National de Balneologie, Fizioterapie si Recuperare Fizica Bucuresti. Apa a fost testata clinic si dermatologic de catre Eurofins Scientific, lider mondial in testarea clinica pentru produse farmaceutice si cosmetice. 
Proprietati terapeutice ale apei termale Beyus:
•   Calmeaza pielea sensibila, atopica, reduce iritatia si inflamatia pielii;
•   Curata si purifica tenul, reduce activitatea bacteriilor generatoare de acnee, hidrateaza si revitalizeaza pielea;
•   Hidrateaza si revitalizeaza pielea;
•   Accelereaza procesul de cicatrizare si vindecare;
•   Hipoalergenica; 
•   Bogata in siliciu, bor si in oligoelemente;
•   Microbiologic pur.

Apa termala Beyus este conditionata direct de la sursa, in recipiente cu pulverizator sterile, dotate cu tehnologia BOV („bag-on-valve"), care au avantajul de a pastra puritatea produsului, de a permite pulverizarea controlata sub orice unghi si golirea recipientului pana la 100% si de a proteja mediul inconjurator.
Produsul este complet separat de propulsor – aerul comprimat ecologic. Aceasta separare pastreaza produsul pur. Ambalajul BOV este 100% reciclabil si ofera atat confort, cat si fiabilitate pentru consumatori. Cel mai ecologic sistem de aerosoli, alternativa VERDE la aerosolii standard.
Sprayul cu apa termala Beyus asigura o pulverizare fina sub forma de ceata, calma, fara senzatia de rece, ideala pentru ingrijirea pielii fetei,  pentru pielea delicata a bebelusilor, cu un sunet bland al emisiei, prin intermediul unei tehnologii performante a actuatorului.

Ingrediente: 100% apa termala Beyus - Aqua/Water.

Despre producator:
Beyus Cosmetics a fost creata in iulie 2021 de catre antreprenorul si consultantul din Cluj-Napoca, Cristian Tucra. Experienta acestuia ca si director general in cadrul Institutului de Chimie din Cluj, conjugata cu activitatea de director al unui parc industrial din aceeasi localitate si de consultant pentru proiecte investitionale si accesare de fonduri europene, au contribuit la crearea unui brand valoros in inima Transilivaniei. Astfel, produsele Beyus au ajuns in cateva luni sa fie prezente in peste 700 de farmacii si au fost lansate inclusiv pe piata din America. 

Adresa producator:
Municipiul Beius, Strada Pandurilor, nr.55, judetul Bihor, Romania, 415200