Laptaria cu caimac

Laptaria cu caimac Untul cel sarat-afumat 80% grasime

150 g
18,49 lei 123,27 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Untul cel sarat-afumat – 100% smantana din lapte proaspat, 80% grasime, sare afumata cu fum de fag – castigatoare a Superior Taste Award.

Unt 100% din lapte proaspat produs in ferma noastra – fara importuri, fara producatori/distribuitori intermediari, fara grasimi vegetale. Facem mereu unt proaspat -  fara produs congelat si apoi procesat pentru ambalare. Stim ce facem – trasabilitate 100% de la vaca la magazin. Facem unt ambalat in borcan de sticla pentru a-i pastra calitatea impecabil atat la raft cat si in utilizare. Facem unt prin metoda clasica – unt de putinei. Facem unt cu aroma dulce a laptelui datorita maturarii indelungate a smantanei.

Conditii de utilizare

Dupa deschidere, se consuma in 48 ore.

Despre producator

Laptaria cu caimac este o marca de lactate 100% romaneasca, naturala si integrala, adaptata cerintelor si posibilitatilor lumii de astazi. Ne implicam in intregul proces: cu ferma noastra si cu animalele noastre hranite din propriile culturi, avem atat mijloacele, cat si dorinta de a produce produse lactate de calitate, sigure si hranitoare, fara suplimente inutile, nu folosim aditivi sau adaosuri chimice specifice. Gustoase ca cele pe care le gasesti doar in mediul rural sau la piata, dar sigure asa cum le poate oferi doar o fabrica de ultima generatie. Avem grija de animalele noastre temeinic, cream noi gusturi cu pasiune si respectam cu rigurozitate standardele si credem ca viata este mai linistita atunci cand alegi sa faci fapte bune si sa bei un pahar de lapte cald. Procesam minimal laptele proaspat (in cateva ore de la muls) pentru a pastra tot ce este mai bun din acesta.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intre +2 si +6°C.

Adresa producatorului

Strada Primăriei 59, Drăgoeşti 927100

100% smântână din lapte proaspăt, sare afumată cu fum de fag – caștigătoare a Superior Taste Award