Lacerta

Lacerta Blanc de Noir Vin alb sec

0,75 l
18+
58,99 lei 78,65 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Blanc de Noir de la Lacerta este un vin alb obtinut din vinificarea in alb a Pinot Noir-ului. Are un corp robust asemanator unui vin rosu. Blanc de Noir este un vin alb sec, corpolent, produs din struguri Pinot Noir, culesi din podgoria Dealul Mare, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune pentru culturile de struguri negri. Este un vin cu gust elegant, predominat de aromele subtile de mure, tei, grepfruit si prune galbene.

Recomandari de servire

Se recomanda savurarea lui simpla, la aproximativ 10 grade Celsius sau alaturi de preparate pe baza de peste ori salate.

Despre producator

La sudul Muntilor Carpati, de-a lungul paralelei 45, celebra paralela a vinului pe care se afla si Piemont sau Bordeaux, exista un loc unde primavara e destul de uscata, iar toamna insorita si lunga. E un loc unde pamantul fertil si curat e recunoscut dupa soparlele mici care alearga peste tot.

Daca te opresti la Dealu Mare sa admiri colinele intesate de vita de vie si sa te bucuri de aerul tare, poti da oricand peste dovada vie ca pamanturile acestea sunt ideale pentru struguri. In 2011, soparlele au imprumutat numele lor latin vinurilor multi-premiate din aceste locuri: LacertA.
 

In centrul domeniului LacertA se afla Conacul Dorobantu, opera arhitectului Ion Mincu. Construit in 1901 si renovat in 2005 conform planurilor originale,
mostra de arhitectura neo-romaneasca priveste de la inaltime dealurile din jur, pline-ochi cu vita de vie.
Maretia primitoare a conacului invita la degustarea vinului nobil, dar si la admirarea de sus a unuia dintre cele mai frumoase domenii viticole. Orice vizita devine o experienta memorabila, de vreme ce dealurile din jur, bogate in vita de vie, ofera o desfatare vizuala. Cele 82 de hectare de podgorie ce produc vin medaliat cu aur la numeroase competitii internationale, arhitectura conacului si cei 7000 de ani de istorie a vinului din aceasta zona privilegiata fac din LacertA o experienta ce trebuie simtita. Si, ca dovada a simbiozei perfecte dintre viata minerala, vegetala si animala, soparlele isi croiesc drum cu repeziciune pe solul maroniu, ideal pentru vin, si apoi se aseaza si se odihnesc in zonele luminate de soare.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi de 15 ℃elsius.

Adresa producatorului

Sat Fintesti nr.434, Com Naeni
Jud Buzau, CP 127392

Struguri rosii Pinot Noir

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.