Lacerta

Lacerta Vin alb sec Chardonnay

0,75 l
18+
55,99 lei 74,65 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Preț pentru Premium: 47,59 lei
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un vin alb sec, elegant si expresiv, foarte bine armonizat, motiv pentru care e pregatit oricand sa bucure toate simturile odata. Sortimentul prezinta echilibru bun intre notele intense de fruct dulce si aciditatea vibranta specifica soiului, de aici si calitatea de a fi usor de baut.

Recomandari de servire

Culinar, vinul se potriveste bine cu peste la gratar, fructe de mare sau platouri cu branzeturi. Temperatura ideala de servire este de 8 - 10 °С.

Despre producator

La sudul Muntilor Carpati, de-a lungul paralelei 45, celebra paralela a vinului pe care se afla si Piemont sau Bordeaux, exista un loc unde primavara e destul de uscata, iar toamna insorita si lunga. E un loc unde pamantul fertil si curat e recunoscut dupa soparlele mici care alearga peste tot.

Daca te opresti la Dealu Mare sa admiri colinele intesate de vita de vie si sa te bucuri de aerul tare, poti da oricand peste dovada vie ca pamanturile acestea sunt ideale pentru struguri. In 2011, soparlele au imprumutat numele lor latin vinurilor multi-premiate din aceste locuri: LacertA.

In centrul domeniului LacertA se afla Conacul Dorobantu, opera arhitectului Ion Mincu. Construit in 1901 si renovat in 2005 conform planurilor originale,
mostra de arhitectura neo-romaneasca priveste de la inaltime dealurile din jur, pline-ochi cu vita de vie.
Maretia primitoare a conacului invita la degustarea vinului nobil, dar si la admirarea de sus a unuia dintre cele mai frumoase domenii viticole. Orice vizita devine o experienta memorabila, de vreme ce dealurile din jur, bogate in vita de vie, ofera o desfatare vizuala. Cele 82 de hectare de podgorie ce produc vin medaliat cu aur la numeroase competitii internationale, arhitectura conacului si cei 7000 de ani de istorie a vinului din aceasta zona privilegiata fac din LacertA o experienta ce trebuie simtita. Si, ca dovada a simbiozei perfecte dintre viata minerala, vegetala si animala, soparlele isi croiesc drum cu repeziciune pe solul maroniu, ideal pentru vin, si apoi se aseaza si se odihnesc in zonele luminate de soare.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi de 15 ℃elsius.

Adresa producatorului

Sat Fintesti nr.434, Com Naeni
Jud Buzau, CP 127392

Struguri albi Chardonnay

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.