Coccolino

Coccolino Blue Splash Balsam 72 spalari

1,8 l
29,99 lei 16,66 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Simte prospetimea zilelor de vara cu Coccolino Blue Splash, ce iti va cuprinde hainele si iti va dezmierda simturile datorita prospetimii sale cu adevarat revigorante. Lasa-te purtat de valurile sale de parfum ce dureaza pentru mult-mult timp datorita tehnologiei de incapsulare creata special pentru a elibera parfum si prospetime pe durata intregii zile, chiar si la o simpla atingere a tesaturii.
Pe langa faptul ca ofera prospetime de lunga-durata si un parfum fabulos la fiecare spalare, gama de balsam de rufe Coccolino iti face hainele preferate super-pufoase. Utilizat regulat, Coccolino face minuni asupra materialelor textile si a tesaturilor, protejand-ti hainele si facand calcatul rufelor o sarcina mult mai usoara. Coccolino Blue Splash, ajuta rufele sa-si mentina culoarea si stralucirea, pastrandu-le in cea mai buna forma pentru mai mult timp. Pentru cele mai bune rezultate consultati instructiunile de utilizare inainte de folosire.

- Parfum extraordinar creat de experti parfumieri. - Utilizat alaturi de detergent de rufe ofera hainelor catifelare si parfum de lunga-durata. - Minunat pentru tesaturi, facandu-le mai usor de uscat si de calcat. - Ajuta la mentinerea culorilor si a stralucirii, mentinandu-le ca noi pentru mai mult timp. Instructiuni de utilizare: • Dozati in sertarul masinii de spalat. • Spalati mainile dupa utilizare. • Nu aplicati direct pe haine. • Depozitati la temperaturi intre 5 - 25ºC. • Nu este necesar sa diluati. • Se foloseşte la limpezirea finala a rufelor.

5-15%: surfactanti cationici; <5%: parfum, Alpha-Isomethylionone, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, DMDM Hydantoin, Potassium Sorbate.