Liliac

Liliac Nectar Vin alb dulce de desert Muscat Ottonel

350 ml
18+
69,99 lei 199,97 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un vin galben – auriu, obtinut cu mult efort si deosebita grija, dupa metoda Schilfwein. Se deschide cu arome intense de lychee, fructe confiate, papaya si miere. Pe cerul gurii aromele de miere, dominante, se impletesc cu cele exotice, o dulceata placuta facandu-l irezistibil de delicios

Temperatura de consum

+8°C...+12°C

Despre producator

Crama Liliac revitalizeaza regiunea viticola Lechinta si duce mai departe traditia vinului transilvanean, mostenita de la colonistii sasi, care inca din secolul al XIV-lea au cultivat via la poalele muntilor Carpati.

In fiecare sticla de vin Liliac regasesti angajamentul, atentia, comuniunea cu spiritualitatea, cu pamantul si clima transilvaneana, decantate prin experienta austriaca si tehnica inovativa de vinificatie.

Folosind tehnici moderne, oenologii scot la iveala esenta strugurilor autohtoni, copti sub soarele bland al Transilvaniei si culesi manual din via care se intinde pe 52 de hectare.

Crama realizeaza procesul de vinificatie in conditii optime pentru productia unor sortimente albe, rose si rosii de cea mai buna calitate, care captiveaza cu buchetele lor proaspete, elegante si parfumate.

Greu, adanc si cu o capacitate foarte mare de retentie a apei. Asa este solul podgoriilor Batos, aflate la altitudine joasa. Teritoriul este marcat de diferentele mari de temperatura dintre noapte si zi. Recolta are potentialul unor vinuri complexe.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Strada Principala nr 41, sat Batos
Jud. Mures, Romania

Muscat Ottonel

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.