• Livrare și în prag de sărbătoare!

    Programul nostru este la fel ca în oricare altă zi, adică între 7:00 și 23:00. Lasă cumpărăturile în seama noastră și bucură-te de mini-vacanță!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Cinquepalmi Spaghetti Ristorante

300 g
 11,99 lei 39,97 lei/kg
Țara: România,

Buna, sunt Giovanni Cinquepalmi si sunt din Puglia!

Astazi vreau sa va prezint secretul pentru a fi fericit, intrucat nu exista nimic care sa nu poata fi rezolvat cu un zambet si o farfurie buna cu paste.

Reteta noastra? Tehnici traditionale de productie, pasiune pentru munca noastra, profesionalism si dragoste pentru pamantul nostru. Toate produsele sunt realizate langa Bucuresti , la Popesti-Leordeni , cu ajutorul masinilor, dar fara procese industriale, cu faina italiana de cea mai inalta calitate si cu atentie pentru fiecare detaliu. Toate acestea pentru ca vreau sa va ofer oportunitatea de a calatori cu ajutorul gustului prin tinuturile calde ale Pugliei, in timp ce va aflati confortabil in bucataria vostra .

Aruncati o privire la produsele noastre si experimentati bucataria italiana oriunde v-ati afla!

Si daca toate acestea nu sunt suficiente pentru a va castiga incredera, va invit sa incercati pastele noastre artizanale.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”