Cinquepalmi
Cinquepalmi Agnolotti Ricotta, Spinaci E Grana Padano
250 gÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Umplutura „ricotta e spinaci” este una din cele mai populare umpluturi cand este vorba de paste umplute. Ricotta dateaza din vremurile egiptenilor si a sumerienilor, folosita mult si in epoca greaca si romana pana in Evul Mediu, cand pare sa dispara temporar din scrierile vremii. Referiri privind „Ricotta” se intalnesc si in opera „Odiseea”. Ricotta este obtinuta din zerul ramas dupa procesarea clasica a branzeturilor. De aici vine si denumirea „ri-cotta” (din latinescul ricuctus), care se refera la o a doua procesare, in care zerul este incalzit la 80 – 90°C, iar prin coagularea proteinelor serice se formeaza mici fulgi care se acumuleaza la suprafata, astfel generandu-se cunoscutul lactat ricotta. Fiind facuta din zer, ricotta are un continut redus de calorii, dar cu valoare nutritiva mare. Ricotta, impreuna cu spanacul gatit dupa reteta unuia din prietenii nostri bucatari, face ca acest produs sa fie nu doar sanatos si nutritiv, dar si foarte gustos.
A se pastra intre 0 si 4 grade.
Se prepara termic, nu se consuma ca atare.
Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”Faina de grau dur (gluten), ou, apa, branza Ricotta (zer de lapte, lapte de vaca pasteurizat, sare, regulator de aciditate: acid lactic), Grana padano D.O.P. (lapte, sare, cheag), unt 82% (smantana, culturi lactice, acid lactic), spanac congelat, salota, sare, piper, nucsoara, pesmet.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 950 kJ/277 kCal |
Grăsimi | 7.5 g |
inclusiv acizi grași saturați | 2.8 g |
Glucide | 41.5 g |
din care zaharuri | 4.6 g |
Proteine | 11.7 g |
Sare | 0.47 g |
Fibre | 2.2 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Oua |
Lapte |
Poate conține urme de: |
Soia |
Fructe cu coaja |
Moluste |