Cinquepalmi

Cinquepalmi Agnolotti Ricotta, Spinaci E Grana Padano

250 g
23,29 lei 93,16 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Umplutura  „ricotta e spinaci” este una din cele mai populare umpluturi cand este vorba de paste umplute.  Ricotta dateaza din vremurile egiptenilor si a sumerienilor, folosita mult si in epoca greaca si romana pana in Evul Mediu, cand pare sa dispara temporar din scrierile vremii. Referiri privind „Ricotta” se intalnesc si in opera „Odiseea”. Ricotta este  obtinuta din zerul ramas dupa procesarea clasica a branzeturilor. De aici vine si denumirea  „ri-cotta” (din latinescul ricuctus), care se refera la o a  doua  procesare,  in care zerul este incalzit la 80 – 90°C, iar prin coagularea proteinelor serice se formeaza mici fulgi care se acumuleaza la suprafata, astfel generandu-se cunoscutul lactat ricotta. Fiind facuta din zer, ricotta are un continut redus de calorii, dar cu valoare nutritiva mare. Ricotta, impreuna cu spanacul gatit dupa reteta unuia din prietenii nostri bucatari, face ca acest produs sa fie nu doar sanatos si nutritiv, dar si foarte gustos.
A se pastra intre 0 si 4 grade.
Se prepara termic, nu se consuma ca atare.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Faina de grau dur (gluten), ou, apa, branza Ricotta (zer de lapte, lapte de vaca pasteurizat, sare, regulator de aciditate: acid lactic), Grana padano D.O.P. (lapte, sare, cheag), unt 82% (smantana, culturi lactice, acid lactic), spanac congelat, salota, sare, piper, nucsoara, pesmet.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică950 kJ/277 kCal
Grăsimi7.5 g
inclusiv acizi grași saturați2.8 g
Glucide41.5 g
din care zaharuri4.6 g
Proteine11.7 g
Sare0.47 g
Fibre2.2 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Lapte
Poate conține urme de:
Soia
Fructe cu coaja
Moluste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.