Naturli

Naturli Nuggets Vegani fara gluten

300 g
18,29 lei 60,97 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: Suedia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produs vegan pe baza de mazare. Produs semi-tratat termic, congelat rapid. Fara gluten. 100% pe baza de plante. Fara carne. Sursa de proteine.

Recomandare de preparare

Prajiti produsul direct congelat, 14 minute intr-o cantitate mica de ulei, la foc mediu. Intoarceti produsul si pe partea cealalta. Serviti imediat!

Despre producator

La vremuri noi, obiceiuri noi!

Carnea si laptele nu trebuie sa provina neaparat de la animale si chiar mai mult! Ele nu trebuie sa dauneze naturii si globului nostru minunat! Din 1988, compania a contestat perceptia asupra produselor lactate si a carnii. Naturli considera ca nu doar animalele pot contribui la asta. Acestea pot fi facute din cele mai bune ingrediente din natura.

"Imbratisam natura si bunatatile pe care ni le da: migdale, soia, nuca de cocos, orez… iar pentru ovaz am pastrat cea mai calda imbratisare. Sa ridicam paharul si furculitele pentru vremurile noi! Vremuri, unde lasam natura sa-ti incante papilele gustative – unde mancarea inseamna sa ne tratam bine animalele si planeta. E timpul sa bei si sa mananci intr-un mod cu totul nou si sa spui un calduros: Bine te-ai intors, natura!”

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura de -18°C, cu variatii admise de +/-3°C. Mod de pastrare acasa, in congelator la -18°C, pana la data inscriptionata pe ambalaj. A nu se recongela dupa decongelare.

apa, proteina din mazare (18%), ulei de rapita, preparat fara gluten (faina de orez, faina de naut, amidon din porumb, sare, dextroza), faina de orez, amidon din porumb, ceapa, sare, arome naturale, fibre din mazare (1%), amidon din mazare (1%), stabilizator (metilceluloza). Poate contine urme de soia.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1069 kJ/256 kCal
Grăsimi17 g
inclusiv acizi grași saturați1.2 g
Glucide14 g
din care zaharuri0 g
Proteine12 g
Sare1.2 g
Fibre3.8 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.