Laboratorul de Sosete

Laboratorul de sosete "Sosetele negre" Cutiuta mica M (38-40)

3 buc
38,79 lei 12,93 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cutiuta contine 3 perechi de sosete lungi negre,  Hartie de matase verde, Sticker filosofic. 
Compozitia sosetelor: 80% bumbac virgin pieptanat, 18% poliamida, 2% elastan

Laboratorul de Sosete a gandit cutiuta perfecta cu 3 perechi de sosete negre lungi din bumbac virgin pieptanat, au finetea tricotului si grosimea firului perfect echilibrate pentru orice temperatura si orice stil de imbracaminte, casual sau elegant.

De ce nu 100% bumbac? Bumbacul este un fir foarte fragil, oricat de pieptanat ar fi, si oricat de lungi ar fi fibrele sale. O soseta 100% din bumbac se degradeaza imediat. De aceea Laboratorul de Sosete foloseste fir sintetic de poliamida de cea mai inalta calitate pentru a da rezistenta sosetei, fara a incalzi picioarele sau a le face sa miroasa. Bumbacul nu este un fir elastic, ci foarte rigid. Din acest motiv, o soseta 100% din bumbac devine larga dupa prima purtare. De aceea, este nevoie de elastan pentru ca sosetele sa se muleaza frumos pe picior si isi pastreaza structura si dupa zeci si sute de purtari.

Ce inseamna procentele?

Pentru a beneficia de proprietatile tuturor firelor folosite in compozitia sosetei, ele merg in paralel pe toata dimensiunea sosetei. Procentele se refera la greutatea firelor. 80% bumbac inseamna ca 80% din greutatea sosetei este bumbac pentru ca bumbacul este mai greu, nu pentru ca este folosit mai mult sau mai putin. O soseta cu bumbac mai gros va avea un procent mai mare de bumbac, iar una cu bumbac mai subtire si mai fin un procentaj mai mic.

In alegerea sosetei, este important sa eviti total poliesterul, pentru ca miroase, si bumbacul obisnuit, nepieptanat, care se scamoseaza foarte usor.

De ce bumbac virgin pieptanat? Bumbacul este virgin pieptanat, nu este orice bumbac. Foarte important! Acest bumbac costa triplu fata de bumbacurile ieftine, regenerate, care se folosesc la sosetele cu preturi incredibil de mici, dar si la cele care se regasesc in magazine la preturi normale.

Instructiuni de utilizare:

Temperatura de spalare 30 grade.

Despre producator

Aceasta poveste de antreprenoriat pur romanesc incepe in 2016, Ilie Pana, fara absolut nicio experienta in domeniu, a vrut neaparat sa infiinteze o fabrica folosind fonduri europene. Dupa multe documente, sticle de suc, pachete de tigari, nopti nedormite, urlete si strigate cu furnizorii, in toamna anului 2018 fabrica a devenit realitate.

Robotii de tricotat sosete de la Laboratorul de Sosete produc sosete perfecte, cu varfuri incheiate fara cusatura, care si acum la unele fabrici se realizeaza de catre oameni care pun fiecare ochi de tricot pe cate un ac pentru o incheiere perfecta la varf.

Adresa producatorului
ILPAN JR S.R.L.
Str. Henry Ford (1863-1947), nr. 12
Complex Popeci
Craiova, Dolj
Romania

80% bumbac virgin pieptanat | 18% poliamida | 2% elastan