Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Vitaminizeaza-ti pielea cu spray-ul 7 Days Vitamin Mist, care preia vitamine si minerale din fructele si legumele care s-au dovedit ca ajuta la ingrijirea pielii. Ariul 7Days Vitamin Mist este un spray multifunctional care va limpezeste si hidrateaza pielea si poate fi utilizat atat in timpul procesului de ingrijire a pielii, cat si al machiajului!

Beneficiile fiecarui element din compoziție:
• Rosie: efect purificator
• Broccoli: efect tonifiant
• Banana: efect de stimulare a elasticitații
• Mar: efect exfoliant
• Varza: efect regenerant
• Morcov: efect vitaminizant

DE CE ESTE SPECIAL:
Complex Phyto-6 - banana pentru umiditate si stimularea elasticitații, mar pentru exfoliere, varza pentru reducerea inflamației si regenerarea pielii, rosie pentru stralucire, purificare si protecție UV, morcov anti-imbatranire si vitaminizare si broccoli pentru repararea si tonifierea pielii. 
Evaluat cu scorul “verde” (Green) de catre EWG (Environmental Working Group). 
Dovedit a nu provoca iritații. 
Formulat fara silicon, fenoxietanol, alcool si fara alte 20 de ingrediente daunatoare.  

Despre producator:

Beauty Factory este o companie de cosmetice care lanseaza si opereaza „Ariul”, un brand specializat in ingrijirea pieliisi este o companie tanara care se extinde „Ariul” in jurul ingrijirii Beauty&Health.Pe langa vanzarile interne de succes, Ariul a fost exportat in 35 de tari din intreaga lume, inclusiv SUA, Franta, Marea Britanie, Spania, Est Europa, Japonia, Thailanda, Vietnam, Indonezia, Filipine, Turcia, China, Rusia. Este un brand care decoleaza ca o marca globala de top, iar compania noastra a inregistrat o crestere exploziva a vanzarilor de-a lungul anilor prin afaceri de succes
Conceptul de Ariul este „Inspirat din natura, Gaseste-ti frumusetea naturala". Ariul lucreaza pentru a asigura pielea scutire de stresul vietii moderne prin valorificarea puterii ingredientelor naturale.

Instructiuni de utililizare:

Pasul 1. Curatati delicat pielea si aplicati toner-ul.
Pasul 2. Deschideti ambalajul, scoateti masca si aplicati-o pe fata, aliniind mai intai ochii si zona nasului.
Pasul 3. indepartati masca dupa 10-20 de minute si presati usor restul de esenta, pentru o absorbtie completa.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Yeongdong-daero, Gangnam-gu, Seoul, Korea

Water, Glycereth-26, Methylpropanediol, Niacinamide, Mineral Water, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Betaine, Octyldodeceth-16, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Adenosine, Dioscorea Japonica Root Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Carbomer, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Tromethamine, Beta-Glucan, Sodium hyaluronate, Ascorbic Acid, Biotin, Cyanocobalamin, Riboflavin, Disodium EDTA, Chlorphenesin.