-20 %

Pedigree

Pedigree Dentastix Chewy Chunx Recompense pentru caini de talie mare aroma de vita

68 g
Până la 13.12
8,63 lei false 10,79 lei
126,91 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Livrare la ușa? Absolut, doar cu noi!

Bucură-te de livrare în intervale de 15 minute. De la articole individuale la lăzi foarte grele.Cu un zâmbet inclus :)

Este o optiune excelenta pentru gustari fantastice. Traindu-si viata din plin, cainii ne ajuta sa apreciem bucuriile simple ale vietii de zi cu zi. Recompensele oferite animalelor de companie sub forma de rasplata, pentru a intari relatia, pentru a-i antrena sau doar pentru a ne juca, sunt mici moduri de a aprecia bucuria pe care ne-o ofera. Cu ajutorul nutritionistilor si medicilor veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie, Pedigree a creat o gama variata de recompense delicioase pentru caini. Acestea au diferite forme, dimensiuni si texturi. Toate au menirea de a mentine exuberanta cainilor, pe care o iubim atat de mult.Dubla actiune: gustarile Dentastix pentru caini de talie mare curata dintii si contribuie la sanatatea gingiilor. 
 Gustarile Pedigree Dentastix Chewy Chunx pentru caini au fost dezvoltate impreuna cu veterinari si s-a dovedit stiintific ca ajuta la curatarea dintilor cu fiecare bucatica. Aceste gustari excelente pentru caini contin mai putin de 2% grasimi per 100 g. 
 Aceste gustari delicioase Dentastix Chewy Chunx pentru caini sunt potrivite pentru cainii de peste 15 kg. Gustarile Pedigree Dentastix Chewy ChunX sunt gustari delicioase pentru caini cu zero adaos de zahar contribuind la mentinerea sanatatii si curateniei dintilor cainelui dumneavoastra.

Despre producator:

Mars, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata internationala, este o afacere de familie, ghidata de urmatoarele 5 principii: calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficacitate si libertate.Compania a fost inceputa de Frank C. Mars chiar in bucataria sa din Tacoma, Washington, iar in prezent este detinuta de nepotii acestuia si are 130.0000 de angajati in peste 80 de tari.

Astazi, compania opereaza patru segmente de afaceri: Petcare, Food, Mars Wrigley si Mars Edge. Mars are grija cu mandrie de jumatate din animalele de companie din lume prin intermediul planurilor sale de nutritie, sanatate si servicii. Printre brandurile lor globale de Petcare putem enumera: PEDIGREE, Waltham Center for Pet Nutrition, WHISKAS, ROYAL CANIN, AniCura, WISDOM PANEL si VCA. Astazi, produsele emblematice marca Mars Wrigley, precum M&M’S, SNICKERS, ORBIT, EXTRA si Skittles sunt delectate in peste 180 de tari. Mars Food are 13 marci produse in intreaga lume si disponibile in peste 30 de tari, printre care BEN’S ORIGINAL, MASTERFOODS, SEEDS OF CHANGE, TASTY BITE and DOLMIO. Mars Edge, a fost creat pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii umane, prin combinarea alimentelor pe care ti le doresti cu nutritia de care ai nevoie. In parteneriat cu institutii de cercetare de top din intreaga lume, programul de cercetare a flavanolului de cacao Mars Edge exista pentru a avansa intelegerea stiintifica a flavanolului de cacao si a potentialelor beneficii pentru sanatate. 

Conditii de pastrare:

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

0

cereale, derivate de origine vegetala, minerale (inclusiv tripolifosfat de sodiu 2.7%), carne si derivate de origine animala, uleiuri si grasimi. Constituenti analitici (%): proteina: 7.0; continut de grasimi: 1.8; materie anorganica: 6.1; fibra bruta: 0.60; umiditate: 18.0; valoare energetica: 314 kcal/100 g.