Unfished

Unfished Alternativa vegetala la pasta de somon

100 g
10,99 lei 109,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Alternativa vegetala la pasta de somon. Nu trebuie sa fii vegan sa iti placa! Tartinabila, super versatila, gata de savurat imediat.
Produs sterilizat. A se pastra in loc uscat si racoros, la temperaturi cuprinse intre +4°C si 25°C. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 24 ore. Prefera Trading este unul dintre cei mai mari distribuitori de conserve din România. Portofoliul acestora de produse raspunde provocarilor actuale, ale unei societati in continua schimbare si modului de consum al lumii contemporane: de la retete traditionale, pregatite ca la mama acasa, la solutii sustenabile, pe baza de plante. Marcile pe care le distribuie reflecta angajamentul de a oferi alimente mai bune, din ingrediente mai bune, avand mereu in vedere si impactul asupra mediului inconjurator. Produsele din portofoliul Prefera Trading sunt o garantie a sustenabilitatii alimentare, indiferent ca sunt pe baza de proteine vegetale sau animale.

Apa, ulei vegetal de rapita, amidon, fibre de bambus, fibre de mazare, proteina vegetala din mazare, zahar, proteina vegetala din soia, sare, arome naturale, arome, suc concentrat de lamaie, colorant: extract de ardei rosu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică867 kJ/209 kCal
Grăsimi17 g
inclusiv acizi grași saturați1.3 g
Glucide8.2 g
din care zaharuri0.3 g
Proteine5.3 g
Sare2.4 g
Fibre0 g

Alergeni

Soia
Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Telina
Mustar
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.