Cesar

Cesar Hrana umeda pentru caini adulti, selectii de carne si legume in aspic 4x100g

400 g
22,29 lei 55,73 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aceleasi retete CESAR delicioase, in sos sau gelatina, ambalate in plicuri practice. Cesar hrana umeda reprezinta varianta perfecta pentru mese mereu suculente si proaspete.
Servite ca atare sau presarate peste hrana uscata, vor transforma fiecare masa in momente de bucurie pentru el... si pentru dumneavoastra.
si pentru ca toate retetele CESAR sunt sanatoase si ofera hrana 100% completa, cainele dumneavoastra le poate savura ori de cate ori doriti.
1. Hrana 100% completa, delicioasa si sanatoasa pentru caini: pentru 100% bucurie la ora mesei.
2. Plicurile cu hrana CESAR perfect concepute pentru mese delicioase si proaspete, pot fi servite ca atare sau presarate peste hrana uscata pentru caini.
3. Plicuri de 100 g cu hrana pentru caini, pregatita cu dragoste, in sos delicios sau in gelatina.
4. Mancare de calitate pentru animalele de companie, cu ingrediente atent selectionate.
5. Retete de hrana delicioase pentru caini, fara adaos de zaharuri, fara culori sau arome artificiale.

Despre producator:

Mars, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata internationala, este o afacere de familie, ghidata de urmatoarele 5 principii: calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficacitate si libertate.Compania a fost inceputa de Frank C. Mars chiar in bucataria sa din Tacoma, Washington, iar in prezent este detinuta de nepotii acestuia si are 130.0000 de angajati in peste 80 de tari.

Astazi, compania opereaza patru segmente de afaceri: Petcare, Food, Mars Wrigley si Mars Edge. Mars are grija cu mandrie de jumatate din animalele de companie din lume prin intermediul planurilor sale de nutritie, sanatate si servicii. Printre brandurile lor globale de Petcare putem enumera: PEDIGREE, Waltham Center for Pet Nutrition, WHISKAS, ROYAL CANIN, AniCura, WISDOM PANEL si VCA. Astazi, produsele emblematice marca Mars Wrigley, precum M&M’S, SNICKERS, ORBIT, EXTRA si Skittles sunt delectate in peste 180 de tari. Mars Food are 13 marci produse in intreaga lume si disponibile in peste 30 de tari, printre care BEN’S ORIGINAL, MASTERFOODS, SEEDS OF CHANGE, TASTY BITE and DOLMIO. Mars Edge, a fost creat pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii umane, prin combinarea alimentelor pe care ti le doresti cu nutritia de care ai nevoie. In parteneriat cu institutii de cercetare de top din intreaga lume, programul de cercetare a flavanolului de cacao Mars Edge exista pentru a avansa intelegerea stiintifica a flavanolului de cacao si a potentialelor beneficii pentru sanatate. 

Conditii de pastrare:

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

0

Cu pui si morcov: carne si derivate de origine animala (44%, din care 92% natural*, inclusiv 4% pui), legume (inclusiv 0,5% morcovi deshidratati, echivalentul a 4% morcovi), minerale, derivate de origine vegetala., *ingrediente naturale, Cu vita si legume: carne si derivate de origine animala (44%, din care 92% natural*, inclusiv 4% vita), legume (inclusiv 0,8% mix de mazare si morcovi deshidratati, echivalentul a 4% mix de mazare si morcovi), minerale, derivate de origine vegetala , *ingrediente naturale. Constituenti analitici (%):: Proteina:: 8,5, Continut de grasimi:: 5,0, Materie anorganica:: 2,1, Fibra bruta:: 0,50, Umiditate:: 82,0, Aditivi per kg:, Aditivi nutritionali:, Vitamina D3:: 250 UI, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat):: 1,3 mg, Iod (Iodat de calciu, anhidru):: 0,28 mg, Fier (Sulfat de fier (II), monohidrat):: 3,6 mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat): : 2,2 mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat):: 19,4 mg, Aditivi tehnologici: , Guma cassia:: 1900 mg