Origini Caserola oua de gaina

10 buc
 21,99 lei 2,20 lei/buc
Țara: România,

De la gaini crescute liber, la sol cu uruiala preparata de noi, la Ferma lui Tane. Modul gospodaresc in care crestem pasarile se reflecta in concentratia de nutrienti pe care fiecare ou din aceasta caserola il are. Fara hormoni, fara chimicale, in libertate si la sol, cu acces permanent in curte, gainile de la Ferma lui Tane asigura necesarul de ”oua de tara” pentru familia ta. Semnificatia codului producatorului înscris pe ou: 0 - gaini crescute ecologic; 1 - gaini crescute în aer liber; 2 - gaini crescute în hale la sol; 3 - gaini crescute în baterii.2–8 Grade.

Despre producator

Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara.

Laptaria este spatiul in care laptele proaspat este adus si pregatit prin procese 100% manuale. Se incepe cu incalzirea lenta pana la maxim 70 de grade si racirea sa pana la temperatura potrivita specialitatii care se realizeaza. Se recomanda ca produsele sa fie consummate cat mai proaspete si sa contina cat mai multi nutrienti naturali. Ferma lui Tane asigura produse lactate de inalta calitate, de aceea acestea nu contin lapte praf, proteina vegetala sau alte ingrediente care sa imbunatateasca aspectul, textura, durata de viata sau rentabilitatea produsului. Cele mai benefice produse pentru alimentatie sunt acelea care au suferit minimum de modificari tehnologice, minimum de ingrediente pe langa materia prima de baza si care sunt consumate in cel mai scurt timp de la productie.

Conditii de depozitare si pastrare

A se pastra in locuri curate, uscate, protejate de socuri si razele luminii.