Origini

Origini Crenvursti de pui

300 g

MEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME

24,49 lei 81,63 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Realizati artizanal din carne de pui, la Ferma lui Tane, dupa o reteta proprie. Pregatiti numai si numai din ingrediente curate - carne de pui, slanina de porc, membrana naturala si mix de condimente, acesti crenvursti sunt mandria noastra cand vine vorba de pastrarea retetelor originale. Copti si usor afumati, sunt hranitori, sanatosi si absolut deliciosi. Se pun in apa, inainte ca aceasta sa dea in clocot si se tin la fiert 2 minute. Ii poti servi cu sosurile preferate sau cu salate de legume.

Despre producator

Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara.

Carmangeria este spatiu astfel amenajat incat sa putem aplica in conditii de igiena si siguranta alimentara metodele traditionale de prelucrare si conservare a carnii. Materia prima provine de la animale si pasari hranite in mod natural cu furaje, fan cosit, uruiala de cereale. Nu folosim tehnici industriale de prelucrare a carnii si nici ingrediente chimice pentru aspect, gust sau prelungirea termenului de valabilitate. Produsele noastre sunt numai din carne si grasime animala si nu au altfel de proteina in afara celei animale. Folosim amestecuri specifice de mirodenii pentru fiecare produs si intrebuintam doar atat cat este necesar pentru a sublinia savoarea naturala a carnii. Din punct de vedere al gustului si consitentei, avem doua metode de pregatire a produselor naturale din carne:

  • Maturare, cu mix de mirodenii apoi uscare in mediu controlat – pentru produse crud-uscate, acest proces poate dura cateva luni bune;
  • Pastrare in bait si saramura dupa care se zvanta, se afuma sau nu apoi se fierb la abur si se coc. Acestea sunt produsele prelucrate termic.

Conditii de depozitare si pastrare

A se pastra la un interval de temperatura de 2–8 Grade.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 3 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne de pui 80%, slanina de porc 20%, piper alb, boia de ardei, usturoi, sare de mare, membrana naturala, fosfat de sodiu 0,3%