Origini

Origini Lapte batut de vaca 250 ml

250 ml
7,59 lei 30,36 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Realizat artizanal din lapte integral de vaca, nepasteurizat la Ferma lui Tane, dupa o reteta proprie. Cunoscut si cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini contine doar lapte de la vaci crescute de noi si culturi lactice. Cu o consistenta potrivita si un gust acrisor, laptele batut este unul dintre cele mai indragite produse ale noastre.

Despre producator

Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara.

Laptaria este spatiul in care laptele proaspat este adus si pregatit prin procese 100% manuale. Se incepe cu incalzirea lenta pana la maxim 70 de grade si racirea sa pana la temperatura potrivita specialitatii care se realizeaza. Se recomanda ca produsele sa fie consumate cat mai proaspete si sa contina cat mai multi nutrienti naturali. Ferma lui Tane asigura produse lactate de inalta calitate, de aceea acestea nu contin lapte praf, proteina vegetala sau alte ingrediente care sa imbunatateasca aspectul, textura, durata de viata sau rentabilitatea produsului. Cele mai benefice produse pentru alimentatie sunt acelea care au suferit minimum de modificari tehnologice, minimum de ingrediente pe langa materia prima de baza si care sunt consumate in cel mai scurt timp de la productie.

Conditii de depozitare si pastrare

A se pastra la un interval de temperatura de 2–8 Grade.

Lapte integral de vaca, culturi lactice

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/ kCal
Grăsimi3 g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine3.7 g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.