• Livrare și în prag de sărbătoare!

    Programul nostru este la fel ca în oricare altă zi, adică între 7:00 și 23:00. Lasă cumpărăturile în seama noastră și bucură-te de mini-vacanță!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Origini Telemea noua de vaca

250 g
 11,29 lei 45,16 lei/kg
Țara: România,

Produsa din lapte integral, nepasteurizat si ambalata în vid la Ferma lui Tane, dupa o reteta proprie. Pentru telemeaua proaspata, folosim putina sare de mare - exact cat sa mentina cateva zile produsul. Taiem felii de aprox. 250 de grame, pe care le ambalam in vid. Rugam clientii, daca nu reusesc sa o consume in cateva zile, sa-i adauge putina sare si sa o pastreze in frigider.

Despre producator 

 

Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara. 

Laptaria este spatiul in care laptele proaspat este adus si pregatit prin procese 100% manuale. Se incepe cu incalzirea lenta pana la maxim 70 de grade si racirea sa pana la temperatura potrivita specialitatii care se realizeaza. Se recomanda ca produsele sa fie consummate cat mai proaspete si sa contina cat mai multi nutrienti naturali. Ferma lui Tane asigura produse lactate de inalta calitate, de aceea acestea nu contin lapte praf, proteina vegetala sau alte ingrediente care sa imbunatateasca aspectul, textura, durata de viata sau rentabilitatea produsului. Cele mai benefice produse pentru alimentatie sunt acelea care au suferit minimum de modificari tehnologice, minimum de ingrediente pe langa materia prima de baza si care sunt consumate in cel mai scurt timp de la productie. 

Conditii de depozitare si pastrare 

A se pastra la un interval de temperatura de 2–8 Grade.