Poiana

Poiana Vin alb sec Pinot Gris & Feteasca Regala 2021

0,75 l
18+
69,99 lei 93,32 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Vin natural, alb, sec, fermentat, din struguri de vita de vie.  Vin produs din soiul de struguri Pinot Gris si Feteasca Regala recoltati manual din podgorii scaldate de razele soarelui in preajma satului Ulmu. Culoare gaben-pai cu nuante verzui. Aroma proaspata, fructata, evidentiata de mere verzi, pere, grapefruit, frunze de Melisa si citrice. Gust fructat, echilibrat cu aciditate vie.

Despre producator

Vinaria Poiana isi propune sa valorifice resursele naturale unice din zona codrilor.
Astfel, pe podgorie, impreuna cu primariile satelor Ulmu si Horodca, a fost creata o zona delimitata de eco areal, unde vita-de-vie se cultiva ca pe timpurile vechi, renuntind la pesticide si ingrasaminte chimice.

Vinul produs pe podgoria Vinariei Poiana este ingrijit cu multa pasiune de catre muncitori. Secretul vinului e in struguri. Vinul se produce din strugurii colectati manual de pe podgoriile roditoare in miez de toamna, copti sub razele soarelui.

Vinul obtine un gust nobil. Vinaria de pe aceste pamanturi – Poiana, este inconjurata de cei mai frumosi codri seculari.


Recomandari de servire

Se recomanda a fi servit la temperatura de 10-12 grade Celsius alaturi de bucate din peste, branzeturi fine, legume la gratar.

Conditii de depozitare

Patrati produsul in spatii aerisite, fara mirosuri straine. Evitati expunerea la umiditate peste 85% si la soare, temperaturi mai inalte de 20 grade Celsius, sau inghet.

Vin alb, sec, natural, fermentat, din struguri de vita de vie Pinot Gris si Feteasca Regala, roada 2021

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.