• Livrare și în prag de sărbătoare!

    Programul nostru este la fel ca în oricare altă zi, adică între 7:00 și 23:00. Lasă cumpărăturile în seama noastră și bucură-te de mini-vacanță!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Delicatese din Poiana Fermecata Sirop de nuci verzi

200 ml
 15,99 lei 79,95 lei/l
Categorie:
Țara: România,

Sirop din nuci verzi nuci verzi

Fara conservanti

Fara coloranti

Fara aditivi

Fara E-uri

Produsul este preparat 100% manual.

Despre producator

Poiana Fermecata este un loc minunat din inima Muscelului, la Miazanoapte de Campulung, spre Muntii Iezer – Papusa, in Comuna Bughea de Jos.

La inceput a fost o pensiune turistica, in care turistii pasionati de natura veneau “sa-si incarce bateriile” si sa se bucure de minunile neintinate ale naturii, de ciripitul pasarilor, de aerul pur, de peisajul mirific desenat parca de mana unui pictor iscusit si … de bucatele delicioase preparate aici dupa retete traditionale, unele pastrate in forma lor veche, altele putin reinventate sau complet sofisticate cu bun gust si cu multa pasiune. Poiana este “udata” de Paraul Strigoiu, care se varsa chiar in Raul Bughea, iar din gradina se trece direct in padure. Aici se gasec din belsug plante medicinale si fructe de padure (muguri de brad si de pin, izma, papadie, zmeura, fragi, afine, mure, cirese amare, catina, macese, alune de padure), dar si diferite specii de ciuperci (mitarci, ghebe, fagane, vineciori, creasta cocosului si altele).

Producatorul reinventeaza retete vechi si pastreaza stilul si modul de lucru complet manual, isi pune amprenta si clientii recunosc aceasta amprenta unica! Pe de alta parte, linistea padurilor, ca si miresmele plantelor, puritatea aerului si a apelor de izvor, calitatea plantelor adunate – toate – din flora spontana, dar si intreaga frumusete a naturii inconjuratoare se regasesc in Delicatesele din Poiana Fermecata!

Recomandari de servire

Dupa deschidere se pune la frigider

Conditii de depozitare

2-20 grade, 0-4 grade dupa deschidere

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 14 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”