• Livrare și în prag de sărbătoare!

    Programul nostru este la fel ca în oricare altă zi, adică între 7:00 și 23:00. Lasă cumpărăturile în seama noastră și bucură-te de mini-vacanță!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Poiana Fermecata Dulceata din ardei iute

260 g
 36,99 lei 142,27 lei/kg
Țara: România,

Preparat ideal pentru a fi servit impreuna cu fripturi de carne rosie.

Despre producator :

La inceput a fost o pensiune turistica, in care turistii pasionati de natura veneau “sa-si incarce bateriile” si sa se bucure de minunile neintinate ale naturii, de ciripitul pasarilor, de aerul pur, de peisajul mirific desenat parca de mana unui pictor iscusit si… de bucatele delicioase preparate aici dupa retete traditionale, unele pastrate in forma lor veche, altele putin reinventate sau complet sofisticate cu bun gust si cu multa pasiune.

Poiana este “udata” de Paraul Strigoiu, care se varsa chiar la poarta noastra in Raul Bughea, iar din gradina se trece direct in padure. Aici se gasec din belsug plante medicinale si fructe de padure (muguri de brad si de pin, izma, papadie, zmeura, fragi, afine, mure, cirese amare, catina, macese, alune de padure), dar si diferite specii de ciuperci (mitarci, ghebe, fagane, vineciori, creasta cocosului si altele).

Mai apoi, turistii fermecati de acest Colt de Rai si de bunatatile incercate aici, ne-au incurajat sa nu tinem doar pentru noi (si pentru ei) aceste delicatese, ci sa le promovam si in randul celor care nu reusesc sa ajunga la noi. Asa a luat nastere gama noastra de produse cu care astazi ne mandrim si care este deja foarte apreciata atat in tara cat si peste hotare: “Delicatese din Poiana Fermecata”.

Condittii de depozitare :

Incăperi bine aerisite cu temperaturi ce nu depășesc 20° C.

A se păstra la rece după deschidere.

Adresa producatorului :

SC POIANA FERMECATA SRL

Strada Zorilor nr 9A, Burghea de Jos, 117165, judet Arges, Romania