Delicatese din Poiana Fermecata

Poiana Fermecata Dulceata din zmeura de padure

260 g
29,99 lei 115,35 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Dulceata realizata doar din zmeura de padure, ale carei calitati biochimice si organoleptice sunt net superioare celei de cultura.

Despre producator :

La inceput a fost o pensiune turistica, in care turistii pasionati de natura veneau “sa-si incarce bateriile” si sa se bucure de minunile neintinate ale naturii, de ciripitul pasarilor, de aerul pur, de peisajul mirific desenat parca de mana unui pictor iscusit si… de bucatele delicioase preparate aici dupa retete traditionale, unele pastrate in forma lor veche, altele putin reinventate sau complet sofisticate cu bun gust si cu multa pasiune.

Poiana este “udata” de Paraul Strigoiu, care se varsa chiar la poarta noastra in Raul Bughea, iar din gradina se trece direct in padure. Aici se gasec din belsug plante medicinale si fructe de padure (muguri de brad si de pin, izma, papadie, zmeura, fragi, afine, mure, cirese amare, catina, macese, alune de padure), dar si diferite specii de ciuperci (mitarci, ghebe, fagane, vineciori, creasta cocosului si altele).

Mai apoi, turistii fermecati de acest Colt de Rai si de bunatatile incercate aici, ne-au incurajat sa nu tinem doar pentru noi (si pentru ei) aceste delicatese, ci sa le promovam si in randul celor care nu reusesc sa ajunga la noi. Asa a luat nastere gama noastra de produse cu care astazi ne mandrim si care este deja foarte apreciata atat in tara cat si peste hotare: “Delicatese din Poiana Fermecata”.

Condittii de depozitare :

Incăperi bine aerisite cu temperaturi ce nu depășesc 20° C.

A se păstra la rece după deschidere.

Adresa producatorului :

SC POIANA FERMECATA SRL

Strada Zorilor nr 9A, Burghea de Jos, 117165, judet Arges, Romania

Zmeura de padure, zahar inverit, lamaie

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1038 kJ/248 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide61.28 g
din care zaharuri61.28 g
Proteine0.94 g
Sare g
Fibre5.07 g